...

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat VIK-Rakennuksella - Tule meille töihin

Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia työmahdollisuuksia avoimissa työpaikoissamme. Yrityksenä olemme sitoutuneita varmistamaan työntekijöidemme turvallisuuden, työrauhan ja tarjoamaan tarvittavaa tukea.

Haluamme tarjota sinulle paitsi työtä, myös hyvinvointia. Meille on tärkeää, että työpaikalla vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hymy on osa arkeamme. Vaihtoehtoisesti, jos arvostat vapautta, vastuuta ja välittämistä, meillä on tarjota juuri sitä. Uskomme siihen, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ja olla osa yhteistä menestystarinaa.

Olemme ylpeitä siitä, kuinka viihtyisäksi olemme tehneet työpaikkamme VIK-Rakennuksella. Nyt haluaisimme kutsua sinut mukaan tähän innostavaan yhteisöön. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja kerro meille enemmän itsestäsi. Vaikka et löytäisikään juuri nyt täydellisesti sopivaa paikkaa, älä epäröi jättää avointa hakemusta.

Uskomme, että juuri nyt on paras hetki tehdä muutos kohti parempaa.

Haemme tällä hetkellä

Päivitämme avoimia työpaikkoja

Voit kuitenkin jättää avoimen työhakemuksen alta löytyvän lomakkeen kautta.

Avoin Hakemus

Hae meille töihin avoimella hakemuksella

Oletko valmis liittymään dynaamiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme? Vaikka avoimia työpaikkoja ei juuri tällä hetkellä olisikaan tarjolla, haluamme silti kuulla sinusta. Me uskomme siihen, että jokaisella yksilöllä on potentiaalia tuoda lisäarvoa yrityksellemme.

Jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja haluat olla osa menestyvää rakennusalan yritystä, me haluamme kuulla sinusta. Jätä avoin hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä siitä, millaisessa roolissa näet itsesi VIK-Rakennuksella. Vaikka emme voi luvata välitöntä paikkaa, otamme avoimet hakemukset huomioon tulevissa rekrytoinneissamme.

Tämä on tilaisuutesi näyttää meille, mitä voit tuoda mukanasi VIK-Rakennukseen. Odotamme innolla saavamme lisätietoja sinusta ja siitä, miten voisimme mahdollisesti tehdä yhteistyötä tulevaisuudessa.

Miksi tulla meille

Töihin?

Valitsemalla VIK-Rakennuksen valitset menestyvän yrityksen, joka arvostaa työntekijöitään, tarjoaa huikeita etuja ja mahdollisuuden urakehitykseen. Liity joukkoomme ja ota ensimmäinen askel kohti huippuluokan työkokemusta!

01.

Tunnustusta työstäsi

Meillä et ole vain yksi kasvo muiden joukossa. Panoksesi huomataan ja arvostetaan. VIK-Rakennuksella pääset vaikuttamaan projekteihin, ja työsi jättää jäljen yhtiömme menestykseen.

02.

Työtyytyväisyys ja vakaus

VIK-Rakennuksella vallitsee erinomainen työilmapiiri, mikä näkyy myös pienessä vaihtuvuudessamme. Meillä viihdytään, ja panostamme siihen, että työntekijämme tuntevat olonsa arvostetuiksi ja osaksi tiimiä.

03.

Kehitys ja tuki

Tule mukaan tekemään VIK-Rakennuksesta Suomen halutuin rakennusliike. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi ja osaamistasi koulutusten avulla, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi.