...

Arvostelut

Lue arvosteluja mitä olemme saaneet asiakkailtamme

Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että olemme saaneet arvosteluja, jotka heijastavat laadukasta työtämme. Google yritysprofiilissamme komeilee vakuuttava 4.5 tähden keskiarvo, mikä on osoitus asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Vaikka kritiikkiä tulee harvoin, suhtaudumme siihen erittäin vakavasti ja hoidamme jokaisen tilanteen asianmukaisesti ja ammattimaisesti sekä otamme näistä tilanteista oppia.

Meille on ensisijaisen tärkeää ylittää asiakkaidemme odotukset ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Arvostamme suuresti saamiamme arvosteluja, sillä ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja kasvaa. Arvosteluidemme perusteella kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Voit tutustua arvosteluihin Google yritysprofiilistamme tästä linkistä ja näet, miten olemme onnistuneet rakentamaan luottamuksen ja tyytyväisyyden asiakkaittemme kanssa.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ulkoverhousremontti Oulun Alueella

Kiinnostuitko?

Kysy lisää

Jos haluat lisätietoa palveluistamme, pyytää tarjouksen tai kysyä rakentamiseen liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme erilaisiin kysymyksiin!