...

Keitä me olemme?

Tarina VIK-Rakennuksesta - Mistä kaikki alkoi?

VIK-Rakennuksen perustaja ja omistaja, Ville Koski, on ollut rakennusalalla yli 15 vuotta, ja hänen intohimonsa rakentamiseen näkyy jokaisessa VIK-Rakennuksen projektissa.

Vuonna 2017 syntyi kipinä. Ville perusti oman yrityksensä, VIK-Rakennuksen, tavoitteenaan ylittää asiakkaiden odotukset jokaisessa projektissa. VIK-Rakennus aloitti taipaleensa vaatimattomasti, mutta sana VIK-Rakennuksesta levisi nopeasti, ja yrityksen maine laadun takaajana ja asiakkaiden luottamuksen voittajana kasvoi Oulun alueella.

Jokainen VIK-Rakennuksen työntekijä tuo mukanaan oman panoksensa, olipa kyseessä sitten kokenut mestari tai innokas oppipoika. Meidän menestyksemme salaisuus on yksinkertainen – omistautunut henkilökunta, joka sykkii intohimoa jokaisessa projektissa. Seuraamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja toivomme voivamme rakentaa vielä monia unelmia todeksi asiakkaillemme.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

VIK-Rakennus - Se luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuspalvelut Oulun Seudulla - Uudisrakentaminen Oulun Seudulla

Rakentamisen perustana

Mihin me uskomme VIK-Rakennuksella?

Me VIK-Rakennuksella uskomme vahvasti, että avoin ja rehellinen viestintä asiakkaiden kanssa on tärkeintä onnistuneen projektin saavuttamisessa. Haluamme rakentaa luottamuksellisen suhteen asiakkaisiimme ja varmistaa, että heillä on täydellinen näkemys siitä, mitä heidän projektiinsa liittyy.

Jokaisella asiakkaallamme on oikeus tietää tarkalleen, mitä he maksavat, mistä he maksavat ja milloin he maksavat. Pyrimme antamaan läpinäkyvän hintatarjouksen ja selittämään kaikki kustannukset ja maksuehdot selkeästi asiakkaillemme. Näin asiakkaamme voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja hallita budjettiaan tehokkaasti.

Ammattitaitoinen henkilöstö on avainasemassa projektien onnistumisessa. Siksi panostamme jatkuvasti henkilöstömme koulutukseen ja kehittämiseen. Tavoitteenamme on varmistaa, että meillä on pätevä ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka pystyy vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan heille korkealaatuista palvelua.

Meidän arvomme

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Olemme Rehellisiä

Rehellisyys ja
avoimuus

Sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme selkeät lupaukset ja pitämään sanamme. Toimintamme perustuu avoimeen ja läpinäkyvään viestintään, jotta asiakkaamme voivat luottaa meihin ja tietää tarkalleen, mitä he saavat ja mitä heiltä odotetaan.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Korkea Laatu Ikoni

Korkea
laatu

Pyrimme aina toteuttamaan laadukasta jälkeä, jossa huomioidaan rakentamisen kaikki tärkeät säädökset ja standardit. Käytämme parhaita mahdollisia materiaaleja ja varmistamme, että henkilöstömme toteuttaa projektit laadukkaasti sekä tarkasti.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Kestävä Kehitys Ikoni

Kestävä kehitys ja kasvu

Tavoittelemme vakaata ja kestävää kehitystä, joka huomioi niin ympäristön kuin yrityksemme pitkän aikavälin hyvinvoinnin. Teemme työmme huolellisesti ja kestävällä tahdilla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä ja kestäviä ratkaisuja.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesikaton korjaus Oulun Alueella

Mihin toimintamme perustuu?

Valitse se oikea rakennusyritys - Valitse VIK-Rakennus

Toimintamme perustuu vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun, jossa keskitymme täyttämään asiakkaidemme tarpeet ja odotukset parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme siihen, että asiakastyytyväisyys on keskeinen mittari menestyksellemme.

Tiimityöskentely on olennainen osa toimintaamme. Tiedämme, että saavutamme parhaat tulokset yhdistämällä erilaiset taidot ja näkemykset yhteiseksi voimaksi. Jokainen tiimimme jäsen tuo oman osaamisensa ja panoksensa projekteihimme, mikä varmistaa monipuolisen ja laadukkaan lopputuloksen. Emme tyydy pelkästään siihen, että projektit valmistuvat aikataulussa, vaan pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla erinomaista työnjälkeä. Jokainen yksityiskohta ja viimeistelyvaihe saavat huomiomme.

Kun toteutamme projekteja, haluamme olla ylpeitä siitä, mitä saavutamme. Jokainen projekti toteutetaan kuin tekisimme sen omaksemme. Tämä tarkoittaa sitoutumista, intohimoa ja omistautumista. Haluamme, että lopputulos heijastaa parasta osaamistamme ja tuo iloa sekä meille että asiakkaillemme.

Töihin VIK-Rakennukselle?

Avoimet rakennusalan työpaikat VIK-Rakennuksella

Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia työmahdollisuuksia avoimissa työpaikoissamme. Yrityksenä olemme sitoutuneita varmistamaan työntekijöidemme turvallisuuden, työrauhan ja tarjoamaan tarvittavaa tukea.

Haluamme tarjota sinulle paitsi työtä, myös hyvinvointia. Meille on tärkeää, että työpaikalla vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hymy on osa arkeamme. Vaihtoehtoisesti, jos arvostat vapautta, vastuuta ja välittämistä, meillä on tarjota juuri sitä. Uskomme siihen, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ja olla osa yhteistä menestystarinaa.

Olemme ylpeitä siitä, kuinka viihtyisäksi olemme tehneet työpaikkamme VIK-Rakennuksella. Nyt haluaisimme kutsua sinut mukaan tähän innostavaan yhteisöön. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja kerro meille enemmän itsestäsi. Vaikka et löytäisikään juuri nyt täydellisesti sopivaa paikkaa, älä epäröi jättää avointa hakemusta.

Uskomme, että juuri nyt on paras hetki tehdä muutos kohti parempaa.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää

Jos haluat lisätietoa palveluistamme, pyytää tarjouksen tai kysyä rakentamiseen liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme erilaisiin kysymyksiin!