...

Ovi- ja Ikkunaremontti Tyrnävä

Ovi- ja Ikkunaremontit Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa

VIK-Rakennus toteuttaa ovi- ja ikkunaremontit Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa laadukkaasti ja jouhevasti. Teemme ovi- ja ikkunaremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös talonyhtiöille sekä yrityksille.

Olipa kyseessä omakotitalo, rivitaloasunto, kerrostaloasunto tai kesämökki, VIK-Rakennus on valmiina tarjoamaan kilpailukykyisen tarjouksen ovi- ja ikkunaremontista. Uusien, laadukkaiden ikkunoiden ja ovien asentamisen jälkeen huomaat eron välittömästi.

Kun valitset VIK-Rakennuksen, valitset ammattitaitoisen kumppanin, joka huolehtii remontistasi. Takaamme, että saat käyttöösi modernit, energiatehokkaat sekä kauniit ovet ja ikkunat jotka tekevät kodistasi paikan, jossa on ilo asua.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Ulko-Ovien vaihto alkaen 500€/kpl + materiaalit
Ikkunoiden vaihto alkaen 300€/kpl + materiaalit

VIK-Rakennus Oy Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ovi-ja Ikkunaremontit Oulun Alueella

Näin Remontti Etenee

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ovi- ja Ikkunaremontit Oulun Alueella

Ovi- ja Ikkunaremontin Hyödyt

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Energiatehokkuus

Energiakustannusten
säästö

Uudet ovet ja ikkunat parantavat merkittävästi kodin energiatehokkuutta. Parempi eristyskyky vähentää lämpöhukan määrää, mikä alentaa sekä lämmitys- että viilennyskustannuksia.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Äänieristyksen Parantaminen

Parantunut
äänieristys

Laadukkaiden ovien ja ikkunoiden vaihtaminen parantaa kotisi äänieristystä. Ulkoa tuleva melu, kuten liikenteen äänet ja naapureiden meteli, vähenevät huomattavasti, luoden sinulle rauhallisemman ja miellyttävämmän sisäympäristön.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Parantunut ulkonäkö

Esteettinen
ulkonäkö

Uudet ovet ja ikkunat antavat sinulle mahdollisuuden päivittää kotisi ulkonäköä ja parantaa sen esteettistä arvoa. Valitsemasi tyylit, värit ja materiaalit heijastavat omia mieltymyksiäsi sekä kohentaa kotisi kokonaisvaltaista ilmettä ja arkkitehtuurista harmoniaa.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ovi- ja Ikkunaremontit Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Asiantuntemus ja Vuosien Kokemus

Meiltä löytyy vankka osaaminen ja kokemus ovi- ja ikkunaremonteista. Oikein valitut ja asennetut ovet sekä ikkunat parantavat kodin toimivuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

02.

Huippulaadukkaat ja kestävät Tuotteet

Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ovi- ja ikkunamalleja erilaisilla materiaaleilla sekä väreillä, jotta sinä voit löytää täydellisesti tarpeisiisi sopivat ovet ja ikkunat.

03.

Täsmällinen & huolellinen jälki

Kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin ja varmistamme ovien sekä ikkunoiden toimivuuden ja tiiviyden. Alan parhaiden käytäntöjen mukainen asennus ja tiimimme ammattitaito takaavat kestävän ja laadukkaan lopputuloksen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ovi- ja Ikkunaremontit Oulun Alueella

Milloin on aika uusia?

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ulkoverhousremontti Oulun Alueella

miten tunnistaa, että ovet ja ikkunat kaipaavat uusimista?

Ovet ja ikkunat kaipaavat uusimista mikäli ne päästävät vetoa läpi eivätkä enää säilytä kodin lämpötilaa optimaalisena. Vanhat ovet ja ikkunat saattavat ilmentää myös kulumisen merkkejä ja niiden toiminnallisuus voi olla heikentynyt. Esimerkiksi ikkunan avaaminen saattaa olla hankalaa, jos sen karmit hankautuvat toisiaan vasten.

Nykyään ovien ja ikkunoiden uusiminen kohdistuu usein 1980-luvulla rakennettuihin omakotitaloihin ja kerrostaloihin, joissa ikkunat ja ovet ovat vielä alkuperäiset. Modernit ikkunat on suunniteltu kestämään käytössä huomattavasti pidempään kuin 1980-luvulla tai sitä aikaisemmin valmistetut mallit. Tämä johtuu siitä, että nykypäivänä ikkunoiden ulkopuitteet valmistetaan kestävästä alumiinista, kun taas 1990-luvulle asti pääsääntöisesti käytettiin puuta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä Ovi- sekä ikkunaremonteista

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein ikkuna- ja oviremonttien kestosta, hintatasosta, käytettävistä materiaaleista, energiatehokkuudesta sekä remontin vaikutuksista kodin arvoon ja asumismukavuuteen.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti remontin vaiheista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen remontin toteuttamisesta.

Ikkunaremontin voi toteuttaa ympäri vuoden, myös talvella. Vuodenajasta riippumatta tärkeintä remontissa on hyvät ja laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen asennus. Teknisesti talviaikaan tapahtuva ikkunoiden asennus ei eroa kesäaikaan tehdystä.

VIK-Rakennuksen suunnittelukäynti on täysin ilmainen sido sinua mihinkään.

Suunnittelukäynnillä kuuntelemme tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet ja teemme niistä tarkan hinta-arvion.

Käyntiimme kannattaa varata aikaa noin pari tuntia.

Kesto riippuu ikkunoiden ja ovien määrästä.

Yleisimmin yhden ikkunan vaihto vie noin 2-4 tuntia ja yhden oven vaihto vie noin 3-6 tuntia.

Ikkunoiden ja ovien vanheneminen, vauriot, puutteellinen ilmanvaihto, äänieristysongelmat ja ulkonäkövaatimukset ovat yleisimpiä syitä ikkuna- ja oviremontteihin.

Ei tarvitse, mutta vähemmällä vaivalla pääsee, jos vaihtaa kaikki ikkunat ja ovet kerralla.

Useimmiten kaikki rakennuksen ikkunat sekä ovet ovat saman ikäisiä. Jos vaihtaa remontin yhteydessä vain osan, joutuu lähes poikkeuksetta palaamaan pian asiaan.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ovi- ja Ikkunaremontit Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous Ovi- ja Ikkunaremontista

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta remonttikokonaisuudesta. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua jokaisessa remontin vaiheessa.

Olipa kyseessä ulko- tai sisäovien vaihto, ikkunoiden uusiminen tai koko remontin suunnittelu, me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Luota remonttisi ammattilaisille ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Ovi-ja Ikkunaremontit Tyrnävällä

Missä muualla toimimme?