...

Kattoremontti Muhos

Kattoremontti Muhoksella sekä Oulun lähikunnissa

VIK-Rakennus toteuttaa laadukkaita ja ripeitä kattoremontteja Muhoksella sekä Oulun lähikunnissa – Tarpeen vaatiessa olemme myös valmiita tekemään kattoremontteja Oulun alueen ulkopuolella. Teemme kattoremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille ja yrityksille.

Olipa kyseessä sitten tiilikatto, peltikatto tai huopakatto, autamme sinua valitsemaan materiaalit, jotka sopivat parhaiten kotisi tyyliin ja ilmeeseen. Voit luottaa siihen, että kattosi tulee kestämään vuosikymmeniä eteenpäin kattoremontin jälkeen.

Kun valitset meidät kattoremonttisi toteuttajaksi, valitset palvelun, joka on rakennettu intohimolla ja ammattitaidolla. Emme tyydy pelkästään korjaamaan kattoa, vaan pyrimme luomaan katon, joka kruunaa kotisi kauneuden ja kestävyyden. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle kokonaisuuden, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja korostaa kotisi kauneutta.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Kattoremonttien (OKT) hinnat alkaen 10,000€

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Näin kattoremontti etenee

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Kattoremontin Hyödyt

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Energiatehokkuus

Energiakustannusten
säästö

Yksi kattoremontin suurimmista eduista on energiatehokkuuden parantaminen. Kattoremontin aikana voidaan asentaa eristysmateriaaleja, jotka vähentävät lämpöhukkaa ja laskevat talon lämmityskustannuksia.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Parantaa kodin ulkonäköä

Parantaa kodin
ulkonäköä

Uusi katto parantaa talon ulkonäköä ja nostaa sen arvoa. Kattoremontin aikana voit valita erilaisia kattomateriaaleja ja -värejä, jotka sopivat talon tyyliin ja lisäävät sen visuaalista houkuttelevuutta.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Ongelmien havaitseminen

Ongelmien
havaitseminen

Kattoremontin yhteydessä voidaan tarkastella katon rakenteita ja havaita mahdolliset ongelmat, kuten vuotokohdat tai vaurioituneet tiilet. Tällöin on mahdollista korjata ne ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Ammattitaito ja vankka kokemus

Omaamme laajan kokemuksen kattoremonteista. Meillä on vankka tietämys eri kattomateriaaleista, rakenteista ja korjausmenetelmistä. Voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus toteuttaa laadukas ja kestävä kattoremontti.

02.

Kattoremontti Sinun Ehdoillasi

Meille asiakas on numero yksi. Kuuntelemme herkällä korvalla toiveitasi ja muovaamme kokonaisuuden vastaamaan sinun tarpeitasi. Tavoitteenamme on saavuttaa ei vain hyvä, vaan täydellinen lopputulos, joka saa hymyn sinun kasvoillesi.

03.

Laatu, joka Näkyy jäljessä ja Kestää

Emme tingi materiaalien laadusta. Käytämme ainoastaan huippulaadukkaita materiaaleja, jotka takaavat kattosi pitkäikäisyyden ja kauniin ulkonäön. Luotettavien toimittajiemme ansiosta voimme tarjota sinulle vain parasta.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Katto huonossa kunnossa?

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Tilaa ilmainen katon kartoituskäynti - Tarkastamme kattosi tilanteen

Heikossa kunnossa oleva katto voi kätkeä sisäänsä merkittävän riskin sekä rakennuksen rakenteille että sen asukkaille. Katon huono kunto saattaa paljastua esimerkiksi vuotojen, halkeamien tai erilaisten kasvustojen muodossa katolla. Mitä nopeammin mahdolliset vauriot tunnistetaan ja korjataan, sitä edullisemmaksi korjaustoimenpiteet tulevat, sillä rakenteisiin ei ehdi syntymään mittavia vahinkoja.

Jos olet epävarma kattosi nykyisestä kunnosta, kutsu meidät käymään kartoituskäynnillä jolla tarkistamme kattosi kunnon. Tarjoamme katon kuntokartoituksen täysin maksuttomana palveluna, eikä se sido sinua mihinkään millään tavoin. Mikäli kartoituksen yhteydessä paljastuu tarvetta korjaustoimenpiteille, toimitamme samalla tarjouksen mahdollisesta kattoremontista sekä katon korjaustöistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä kattoremonteista

Asiakkaamme lähestyvät meitä usein monenlaisten kysymysten kanssa. Yleisimmät kysymykset liittyvät kattoremontin kestoon, siihen liittyviin kustannusarviohin ja eri materiaalien soveltuvuuksiin. Asiakkaidemme mieltä askarruttaa myös se, millä tavoin kattoremontti parantaa kodin turvallisuutta ja pitkän aikavälin kestävyyttä.

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman yksityiskohtaista tietoa kattoremontin eri vaiheista ja vastaamaan avoimesti ja ymmärrettävästi kaikkiin heidän esittämiinsä kysymyksiin. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat tehdä tietoon pohjautuvan ja hyvin perustellun päätöksen kattoremontin toteuttamisesta.

Ehdottomasti voi. Talvi on hyvä aika tehdä kattoremontti, sillä ilmankosteus on pieni ja keli on kuiva. Asennuskalentereissa on usein myös talvella enemmän tilaa kuin kesällä.

Kotona voi hyvin asua kattoremontin ajan. Järjestämme työmaan niin, että se haittaa mahdollisimman vähän asumista kotona.

Kattoremontissa ennakointi on tärkeää, eli viimeistään ennen kuin katto alkaa vuotaa. Remontin tarve laajenee, jos vuoto on päässyt jo rakenteisiin asti. 

Koska jokainen rakennus ja jokainen katto ovat erilaisia, emme voi kohdetta näkemättä kertoa juuri sinun kattoremonttisi kestoa, mutta useimmiten työ kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.
 
Kattoremontin kesto riippuu täysin työn määrästä, eli jos vain katemateriaali vaihdetaan, työhön ei mene kauaakaan aikaa.
Kattomateriaalin voi vaihtaa lähes mille tahansa katolle. Tiilikaton voi vaihtaa vaikkapa peltikattoon tai toisin päin.
Peltikatto vaatii aina aluskatetta. Lukuun ottamatta parhaita ja usein hankintahinnaltaan kalleimpia konesaumakattoja yksikään peltikatto ei ole täysin vesitiivis.
Tiilikate on tällä hetkellä peltikatetta edullisempi vaihtoehto, sillä teräksen hinta on ollut nousussa. Hintaeroa tasaa jonkin verran asennusaika.
 
Tiilikaton asennus kestää peltikaton asentamista kauemmin, koska tiilikatto rakennetaan tiili kerrallaan.

Huopakatto voidaan jättää uuden ja eheän peltikaton alle vain silloin, kun huopakate sekä katon alapuoliset rakenteet ovat kunnossa ja tuuletus toimii virheittä.

Riittävä tuuletus takaa sen, että kosteus ei kerry ja jää rakenteisiin.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kattoremontista. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua koko kattoremontin ajan.

Riippumatta siitä, tarvitsetko tiili-, pelti- tai huopakattoa, me huolehdimme kattoremontistasi ammattitaidolla ja tarkkuudella. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja autamme sinua valitsemaan oikeat kattomateriaalit jotta saat juuri sellaisen katon kuin haluat.

Meille tärkeintä on se että sinä olet tyytyväinen uuteen kattoosi sekä se että kattosi tulee kestämään vuosikymmeniä eteenpäin.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Kattoremontit Muhoksella

Missä muualla toimimme?