...

Terassin rakentaminen Ii

Terassin rakentaminen Iissä sekä Oulun lähikunnissa

Unelmoitko oman terassin rakentamisesta Iissä? Vai kaipaako nykyinen terassisi uutta ilmettä? Me olemme valmiita auttamaan sinua rakentamaan uuden terassin tai ehostamaan nykyistä terassiasi – ripeästi, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaiken tarpeellisen aina terassien, aitojen ja muiden piharakenteiden mittatilaustyöstä erilaisiin kunnostus- ja laajennustöihin. Meille ei ole väliä, onko pihasi suuri tai pieni – suunnittelemme ja rakennamme ratkaisut, jotka sopivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Koko projekti, aina ensimmäisestä suunnittelukäynnistä lopulliseen viimeistelyyn, on meidän vastuullamme. Tarjoamme maksuttoman suunnittelukäynnin, jonka aikana pohdimme yhdessä parhaiten juuri sinun pihallesi sopivat ratkaisut.

Terassien hinnat alkaen 100€/m²

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Terassin Rakentaminen Oulun Alueella

Terassin Hyödyt

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Terassin Rakentaminen Oulun Alueella
VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Terassi Ikoni

Ulkona oleskelun
mukavuus

Terassi tarjoaa sinulle oman pienen keitaasi ulkona - paikan, jossa voit nauttia auringonpaisteesta, raikkaasta ilmasta ja luonnon kauneudesta. Se tarjoaa turvallisen ja mukavan ympäristön nauttia ulkoilmasta omalla tavallasi.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Terassi Ikoni

Parantaa sosiaalista
elämää

Terassi ei ole vain lisätila kodissasi, vaan se on ulkoilman sosiaalinen keskus, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Se toimii täydellisenä näyttämönä illallisille, grillijuhlille ja muille kokoontumisille, tarjoten mahdollisuuden luoda unohtumattomia yhteisiä hetkiä.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Ulkonäön parantaminen

Parantaa kodin
ulkonäköä

Terassi on näyttävä lisä kotisi ulkonäköön. Se antaa kodillesi modernin ja tyylikkään ilmeen. Olipa valintasi sitten klassinen puu, moderni komposiitti tai muu materiaali, voimme luoda terassin, joka sopii kotisi tyyliin ja heijastaa omaa makuasi.

Hyviä syitä valita meidät

01.

Asiantuntemus ja Uniikki Suunnittelu

Meillä on ammattitaito sekä kyky suunnitella ja rakentaa terassi, joka vastaa toiveitasi, budjettiasi ja käyttötarkoitustasi. Hyödynnämme tietämystämme terassien kestävyydestä ja viihtyvyydestä, jotta voimme luoda täydellisen ulko-oleskelutilan sinulle.

02.

Laadukkaat ja kestävät Tuotteet

Valitsemme yhteistyökumppaneidemme avulla parhaat, kestävät ja tyylikkäät materiaalit - puusta komposiittiin ja kiveen. Tavoitteenamme on rakentaa terassi, joka ei ainoastaan kestä aikaa, mutta myös antaa sinulle ilon ja rentoutumisen hetkiä.

03.

Yksilölliset ja Toimivat Ratkaisut

Voimme rakentaa terassillesi lisävarusteita, kuten kaiteet, portaat, ja aurinkosuojat, jotka vastaavat tarpeitasi ja luovat toimivan ja kauniin ulkotilan. Haluamme varmistaa, että saat terassin, joka täyttää unelmasi ja täydentää kotisi tai mökkisi ulkoasua.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Terassin rakentaminen Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä terassin rakentamisesta

Asiakkaamme ovat usein kiinnostuneita tietämään, kuinka suuri terassi voidaan rakentaa heidän pihalleen ja kuinka se sovitetaan olemassa olevaan rakennukseen. Lisäksi asiakkaamme kysyvät, tarvitseeko terassi luvan rakennusvalvonnalta ja voimmeko auttaa heitä tarvittavien lupien hakemisessa. 

Me VIK-Rakennuksella olemme valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja auttamaan heitä löytämään parhaat ratkaisut terassin rakentamiseen. Haluamme varmistaa, että terassi on kestävä, turvallinen ja täyttää asiakkaamme tarpeet.

Terassin rakentamisesta on kuntakohtaisia määräyksiä.

Yleisimmin terassin rakentamiseen vaaditaan joko toimenpideilmoitus tai toimenpidelupa, joskus terassin rakentamiseen saatetaan tarvita myös rakennuslupa.

Terassin rakentamisen kesto riippuu terassin koosta, muodosta ja monimutkaisuudesta.

Se voi kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Terassien ja parvekkeiden lasittamisen ilman toimenpide- tai rakennuslupaa on mahdollista omakoti- ja paritaloissa, kun tontilla on enintään 4 asuntoa ja kun ehdot mm. etäisyyksien ja osastointien osalta täyttyvät.

Terasseissa materiaalit ovat isossa osassa niin ulkonäöllisesti, kestävyyden ja ennen kaikkea hinnan suhteen.

Tässä muutama yleisin materiaali:

– Painekyllästetty kestopuu on kaikista suosituin materiaali sen edullisuuden ja kestävyyden takia.

– Lehtikuusi on noussut uudeksi haastajaksi terassimateriaalina.

– Komposiittilauta on kestopuutakin kestävämpi materiaali, joka koostuu muovin ja puun yhdistelmästä.

– Lämpökäsitelty puu on käsitelty 160 celsius asteessa, joka parantaa puun lahoamisen kestoa, lämmöneristävyyttä ja kosteuselämistä.

Terassin perustusmenetelmiä on monia ja paras tapa riippuu myös toki hieman kohteesta, johon rakennat terassisi. Päätökseen vaikuttavat muun muassa maalaji ja ruotimisalttius.

Maan routiminen on terassin pahimpia vihollisia ja tämän inhottavan asian huomioonotto ennen terassin pystyttämistä on ensisijaisen tärkeää. 

Terassi, jossa on valokate tai vastaava kevyt kate, tarvitsee toimenpideilmoituksen.
 
Jos tehdään raskaampi kate, esimerkiksi jatketaan talon kattoa, niin se tarvitsee toimenpideluvan.
 
Jos terassille ei tule katetta, siitä ei tarvitse olla yhteydessä rakennusvalvontaan.

Tämä on pitkälti makuasia. Kun kiinnität terassirungon taloon, asennus voi hieman helpottua. 

Seinäkiinnityksen avulla rungon saa sujuvammin vaateriin, eikä seinän vieressä tarvitse käyttää perustuksia.

Sopiva lämpötila on, kun lämpöasteita on +5 ympäri vuorokauden. Liian kylmällä tai kostealla ilmalla terassia ei kannata käsitellä.

Suorassa auringonpaisteessa pintakäsittely kuivuu liian nopeasti eikä ehdi tarttua suojattavaan pintaan.

Yleensä paras maalaussää on lämmin pilvipouta.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Terassin Rakentaminen Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous terassin rakentamisesta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous uuden terassin rakentamisesta tai nykyisen terassisi ehostuksesta, joka täyttää kaikki toiveesi. Me olemme valmiina luomaan sinulle upean ja kestävän terassin. Olipa kyseessä pienempi terassi tai laajempi piha-alue, me suunnittelemme ja rakennamme terassin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Käytämme laadukkaita materiaaleja ja kiinnitämme huomiota sekä toimivuuteen että ulkonäköön. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän toteuttaa unelmiesi terassi, joka luo ulkotilastasi viihtyisän ja houkuttelevan.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Terassin rakentaminen Iissä

Missä muualla toimimme?