...

Uudisrakentaminen Oulu

Monipuolinen Uudisrakentaminen Oulussa

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset uudisrakentamispalvelut Oulussa sekä Oulun lähikunnissa. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo, huvila, rakennuksen laajennus, piharakennus, terassi tai hirsirakennus, me olemme täällä toteuttamassa visiosi. Tarjoamme uudisrakentamispalvelut niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Olipa kyseessä sitten moderni omakotitalo, perinteinen hirsirakennus tai tyylikäs huvila, meillä on tarvittava osaaminen, tietotaito ja kokemus toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Meidän kanssamme rakentaminen on vaivatonta ja joustavaa. Huolehdimme rakentamisen kaikista vaiheista  – suunnittelusta, luvista ja rakentamisesta. Voit luottaa siihen, että pidämme sinut ajan tasalla edistymisestä ja varmistamme, että projekti etenee sujuvasti alusta loppuun saakka.

VIK-Rakennus - Se luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuspalvelut Oulun Seudulla - Uudisrakentaminen Oulun Seudulla

Meidän palvelumme Oulussa

Toimimme asiantuntevana ja tehokkaana tahona omakotitalo rakentamisessa Oulussa sekä Oulun lähikunnissa. Rakennamme monenlaisia koteja; omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja ja loma-asuntoja.

OMAKOTITALOJEN HINNAT ALKAEN 2,200€/M²

Olemme valintasi, kun tavoitteenasi on rakentaa ainutlaatuinen ja upea huvila, joka ylittää odotuksesi. Rakennamme upeita huviloita Oulussa sekä Oulun lähikunnissa.

HUVILOIDEN HINNAT ALKAEN 1,500€/M²

Tarvitsetko lisätilaa nykyiselle rakennuksellesi? Olipa kyseessä asuinrakennuksen, toimistorakennuksen tai muun rakennuksen laajentaminen, meiltä löytyy tarvittavat ratkaisut ja osaaminen toteuttaa laadukas ja toimiva tila juuri sinun käyttöäsi varten. 

LAAJENNUKSIEN HINNAT ALKAEN 2,200€/M²

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista piharakennuksen rakentajaa Oulussa? Olipa kyseessä terassi, huvimaja, grillikatos, autokatos, leikkimökki tai jokin muu piharakennus, meillä on kokemus ja osaaminen toteuttaa unelmiesi piharakennus.

PIHARAKENNUKSIEN HINNAT ALKAEN 400€/M²

Unelmoitko oman terassin rakentamisesta Oulussa? Vai kaipaako nykyinen terassisi uutta ilmettä? Me olemme valmiita auttamaan sinua rakentamaan uuden terassin tai ehostamaan nykyistä terassiasi – ripeästi, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti.

TERASSIEN HINNAT ALKAEN 100€/M²

Asennamme talotehtaiden hirsitalot, rakennamme perinteisestä hirrestä ja korjaamme hirsirakennukset Oulussa vankalla ammattitaidolla. Toteutamme myös kauniit hirsikatokset, hirsikodat, hirsiaitat ja muut hirrestä valmistuvat työt.

HIRSIRAKENNUSTEN HINNAT ALKAEN 2,500€/M²

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous projektistasi

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua jokaisessa rakentamiseen liittyvässä vaiheessa.

Olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi uudiskohde, me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Luota projektisi ammattilaisille ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Uudisrakentaminen Oulu

Missä muualla toimimme?

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset uudisrakentamispalvelut Haukiputaalla, Iissä, Kempeleessä, Kiimingissä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Kiimingissä.