...

Korjausrakentaminen Ii

Huolellinen Korjausrakentaminen Iissä

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset korjausrakentamispalvelut Iissä sekä Oulun lähikunnissa niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille ja yrityksille. Asetamme riman korkealle, kun puhutaan laadukkaista ja kestävistä korjausratkaisuista. Me tunnemme korjausrakentamisen salat ja käytämme vain parhaita materiaaleja sekä menetelmiä varmistaaksemme kestävän lopputuloksen.

Luomme mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät haasteita. Yksilölliset tarpeet ja visiot ohjaavat meitä luomaan ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka kääntävät korjaustarpeet mahdollisuuksiksi. Haluamme tehdä jokaisesta kiinteistöstä helmen, joka erottuu joukosta ja jossa on turvallinen asua.

Valitsemalla meidät korjausrakentamisen kumppaniksi saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa kaikki tarpeesi. Me uskomme, että korjausrakentaminen on enemmän kuin vain rakenteiden korjaamista.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Valesokkelin Kengitys Oulun Alueella - Valesokkelin Korjaus

Meidän palvelumme Iissä

Teemme talojen kengityksiä Iissä sekä Oulun lähikunnissa. Käytämme kengityksissä termotuotteita varmistaaksemme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen.

KENGITYKSIEN HINNAT ALKAEN 500€/JM

Teemme Iissä vesikaton vuotopaikkaukset, aluskatteen kunnostukset, läpivientien tiivistykset sekä kaikki muut katon korjaus- ja huoltotyöt ripeällä aikataululla.

VESIKATON KORJAUKSEN HINNAT ALKAEN – KYSY TARJOUS

Toteutamme ovi- sekä ikkunaremontit Iissä sekä Oulun lähikunnissa laadukkaasti ja jouhevasti. Meidän kanssamme saat suomalaiset, elämää kestävät laadukkaat tuotteet.

ULKO-OVIEN VAIHTO ALKAEN 500€/KPL + MATERIAALIT

IKKUNOIDEN VAIHTO ALKAEN 300€/KPL + MATERIAALIT

Toteutamme laadukkaita ulkoverhousremontteja Iissä sekä Oulun lähikunnissa. Palveluihimme kuuluvat muun muuassa ulkoverhouksen korjaukset, vaihdot ja uudelleenasennukset, jotka tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla.

ULKOVERHOUSREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 60€/M²

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous projektistasi

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua jokaisessa projektin vaiheessa.

Olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi korjausprojekti me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Luota projektisi ammattilaisille ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Korjausrakentaminen Iissä

Missä muualla toimimme?

VIK-Rakennus tarjoaa monipuoliset korjausrakentamispalvelut Haukiputaalla, Iissä, Kempeleessä, Kiimingissä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Kiimingissä.