...

Vesikaton korjaus Kiiminki

Vesikaton korjaus Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa

Me VIK-Rakennuksella laitamme kuntoon kaikki katot Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa – Tarpeen vaatiessa olemme myös valmiita korjaamaan kattoja Oulun alueen ulkopuolella. Teemme kattojen korjauksia niin yksityisille asiakkaille, kuten myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista on vuotava vesikatto. Uudempien kattojen ongelmia voidaan kuitenkin yleensä ratkaista yksittäisillä täsmäkorjauksilla, jotka pidentävät katon elinkaarta jopa kymmenillä vuosilla, ilman että koko kattoa tarvitsee uusia. Sen sijaan vanhemman katon korjaaminen voi vaatia jo suurempia toimenpiteitä, kuten koko vesikaton uusimisen. 

Jos tiedät että kattosi tarvitsee korjausta tai kattosi tarvitsee kuntotarkastuksen, me tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen kartoituskäynnin joka ei sido sinua mihinkään. Kartoituskäynnin jälkeen teemme sinulle tarjouksen sekä selvityksen siitä mitä katostasi olisi mahdollisesti hyvä korjata.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

VIK-Rakennus - Se luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Korjausrakentaminen Oulun Seudulla - Vesikaton korjaus Oulun Seudulla

Katon korjauksen Hyödyt

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kattoremontti Oulun Alueella - Vesikaton Korjaus Oulun Alueella
VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Kosteuden Suojaus

Ennaltaehkäisee
vesivahinkoja

Katon korjaus on ensiarvoisen tärkeää, koska se estää veden ja kosteuden tunkeutumisen talon sisätiloihin. Tämä voi muuten johtaa kosteusvaurioihin ja homeen kasvuun, jotka ovat terveydelle haitallisia ja kosteusvauriot vaativat yleensä mittavia korjaustoimenpiteitä.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Suojaa Säävaurioilta

Suojaa
säävaurioilta

Suomen sääolosuhteet ovat vaativat rakennuksille. Voimakkaat tuulet, rankkasateet, lumisateet ja rakeet voivat vaurioittaa kattoa ajan mittaan. Katon korjaus suojaa taloasi näiltä säävaurioilta ja varmistaa, että kotisi pysyy turvallisena ja suojattuna.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Energiatehokkuus

Parantaa
energiatehokkuutta

Ehkä et ole tullut ajatelleeksi, mutta katto vaikuttaa merkittävästi kodin energiatehokkuuteen. Hyvin hoidettu ja korjattu katto vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, koska se pitää lämmön sisällä talvella ja ulkona kesällä.

Hyviä syitä valita meidät

01.

Ammattitaito ja
kokemus

Kun kyseessä on katon korjaus, kokemus ja asiantuntemus ratkaisevat. Meidän tiimimme on kokenut ja monitaitoinen, joka takaa että kattosi on kestävä sekä toimiva. Tunnemme kattomateriaalit, rakenteet ja osaamme korjata kaikenlaiset katto-ongelmat.

02.

Pitkäikäiset ja Luotettavat Ratkaisut

Käytämme parhaita saatavilla olevia kattomateriaaleja ja -tarvikkeita, tarjoten tiili-, pelti- ja huopakatoille pitkäikäisiä ja luotettavia ratkaisuja. Panostamme korkealaatuisten tiivistysaineiden ja korjausmenetelmien käyttöön, jotta katon tiiviys ja kestävyys ovat taattuja.

03.

Tarkkuus ja
huolellisuus

Sitoudumme huolelliseen työnjälkeen ja asiakastyytyväisyyteen. Emme tee kompromisseja työn laadussa. Kunnioitamme rakennuksen tärkeimpää suojaa ja olemme ylpeitä huolellisesta työnjäljestämme. Korjaustyömme heijastavat tarkkuutta, ammattitaitoa ja sitoumusta asiakastyytyväisyyteen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesikaton korjaus Oulun Alueella

Katon korjaus vai kattoremontti?

Kumpi tehdä: Katon korjaus vai kattoremontti?

Kun kiinteistön katto alkaa osoittaa merkkejä ikääntymisestä tai vaurioitumisesta, herää usein kysymys: onko katon korjaus riittävä toimenpide vai pitäisikö tehdä kattoremontti? Avainasemassa vastauksen löytämisessä on kattotarkastus, jonka avulla saadaan rehellinen ja tarkka kuva katon todellisesta kunnosta.

Katon tarkastuksen jälkeen voidaan tehdä harkittu päätös siitä, mikä vaihtoehto on taloudellisesti järkevin pitkässä juoksussa – katon korjaaminen vai täydellinen uusiminen.

Hyvänä ohjenuorana tässä päätöksessä voidaan pitää korjauskustannusten ja uusimishinnan suhdetta sekä korjaustoimenpiteiden avulla saavutettavaa potentiaalista käyttöikää. Yleisesti ottaen, jos katon korjauksen kustannukset jäävät alle kolmasosaan katon uusimisen hinnasta ja korjaus toisi katolle yli 10 vuoden lisäkäyttöiän, katon korjaus olisi suositeltava vaihtoehto.

VIK-Rakennus - Se luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesikaton korjaus Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vesikatolle on hyvä teettää noin kymmenen vuoden välein ammattilaisen tekemä kuntokartoitus.

Katon käyttöikä on aina kokonaisuus, johon vaikuttavat muunmuuassa käytetyt materiaalit, katon tekijän ammattitaito, onko työ tehty määräysten mukaan, onko katto huollettu säännöllisesti, onko sinne tehty itse läpivientejä jne.

Katon korjauksen hinta riippuu monista tekijöistä, kuten kattotyypistä, korjattavista vioista, käytetyistä materiaaleista – Olennaista on mitoittaa korjaus kulloisenkin tarpeen mukaan.

Katon kunto tulisi tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Jos vikoja löytyy on suositeltavaa korjata viat mahdollisimman nopeasti isompien vaurioiden ehkäisemiseksi.

Vuodot, roskat ja likavesi, homeen ja sienten esiintyminen, halkeamat, irronneet tiilet, puutteellinen ilmanvaihto ja vesivahinko ovat yleisiä kattovikoja.

Katon korjauksen kesto riippuu katon pinta-alasta, katon profiilista, katon kunnosta, ja käytettävistä materiaaleista. Katon korjauksen kesto on siis tapauskohtainen.

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä katon korjauksesta

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein kuinka usein vesikatto kannattaa uusia, mitä katon korjaus yleisesti ottaen maksaa ja kuinka usein katto tulisi tarkastaa. Lisäksi asiakkaamme ovat kiinnostuneita tietämään mitkä ovat yleisimmät kattoviat, miten kattovikoja voi ehkäistä ja kuinka kauan katon korjaus yleensä kestää.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti katon korjauksen toteutuksesta ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen katon korjauksen toteuttamisesta.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesikaton korjaus Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous katon korjaamisesta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon korjaamisesta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi suunnitellulle kokonaisuudelle. Me tarkastamme kattosi kunnon huolellisesti ja tarjoamme ratkaisut, jotka palauttavat katon alkuperäiseen kuntoonsa.

Olipa kyseessä pienempi katon paikkaus tai kattoremontti, me hoidamme sen puolestasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Älä anna katon vaurioiden pahentua, vaan ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän hoitaa katon korjaus huolellisesti ja tehokkaasti.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Katon korjaus Kiimingissä

Missä muualla toimimme?