...

Rakennuspalvelut Tyrnävällä

Monipuoliset rakennuspalvelut Tyrnävällä

VIK-Rakennus tarjoaa laadukkaat sekä monipuoliset rakennuspalvelut Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Tarjoamme rakennuspalveluitamme niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Olipa kyseessä sitten uudisrakentaminen, remontti tai korjausrakentaminen, meillä on tarjota kokemus, joka ylittää odotuksesi. Erotumme kilpailijoistamme laadulla, innovatiivisilla ratkaisuilla ja asiakaslähtöisellä lähestymistavalla. Me kuuntelemme sinua tarkasti, pyrimme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut sinun tarpeisiisi ja rakennamme sinulle sellaisen tilan kuin olet suunnitellut.

Valitsemalla VIK-Rakennuksen remontti- tai rakennusprojektisi toteuttajaksi saat paitsi ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin myös sitoutuneen tiimin, joka tekee kaikkensa, että visiostasi tulee totta.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

VIK-Rakennus - Se luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuspalvelut Oulun Seudulla - Uudisrakentaminen Oulun Seudulla

Remonttipalvelut Tyrnävällä

Teemme laadukkaat sekä näyttävät kylpyhuoneremontit Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

KYLPYHUONEREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 5,000€

Toteutamme laadukkaita ja ripeitä kattoremontteja Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Teemme kattoremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille ja yrityksille.

KATTOREMONTTIEN (OKT) HINNAT ALKAEN 10,000€

Toteutamme laadukkaat sekä yksilölliset saunaremontit Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Teemme saunaremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

SAUNAREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 3,000€

Toteutamme vesieristykset Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa huolellisesti sekä varmasti. Meidän kauttamme saat myös näyttävät sekä laadukkaat laatoitustyöt.

VESIERISTYKSIEN HINNAT ALKAEN 35€/M²

Uudisrakentaminen Tyrnävällä

Toimimme asiantuntevana ja tehokkaana tahona omakotitalo rakentamisessa Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Rakennamme monenlaisia koteja; omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja ja loma-asuntoja.

OMAKOTITALOJEN HINNAT ALKAEN 2,200€/M²

Olemme valintasi, kun tavoitteenasi on rakentaa ainutlaatuinen ja upea huvila, joka ylittää odotuksesi. Rakennamme upeita huviloita Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa.

HUVILOIDEN HINNAT ALKAEN 1,500€/M²

Tarvitsetko lisätilaa nykyiselle rakennuksellesi? Olipa kyseessä asuinrakennuksen, toimistorakennuksen tai muun rakennuksen laajentaminen, meiltä löytyy tarvittavat ratkaisut ja osaaminen toteuttaa laadukas ja toimiva tila juuri sinun käyttöäsi varten. 

LAAJENNUKSIEN HINNAT ALKAEN 2,200€/M²

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista piharakennuksen rakentajaa Tyrnävällä? Olipa kyseessä terassi, huvimaja, grillikatos, autokatos, leikkimökki tai jokin muu piharakennus, meillä on kokemus ja osaaminen toteuttaa unelmiesi piharakennus.

PIHARAKENNUKSIEN HINNAT ALKAEN 400€/M²

Unelmoitko oman terassin rakentamisesta Tyrnävällä? Vai kaipaako nykyinen terassisi uutta ilmettä? Me olemme valmiita auttamaan sinua rakentamaan uuden terassin tai ehostamaan nykyistä terassiasi – ripeästi, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti.

TERASSIEN HINNAT ALKAEN 100€/M²

Asennamme talotehtaiden hirsitalot, rakennamme perinteisestä hirrestä ja korjaamme hirsirakennukset Tyrnävällä vankalla ammattitaidolla. Toteutamme myös kauniit hirsikatokset, hirsikodat, hirsiaitat ja muut hirrestä valmistuvat työt.

HIRSIRAKENNUSTEN HINNAT ALKAEN 2,500€/M²

Korjausrakentaminen Tyrnävällä

Teemme talojen kengityksiä Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Käytämme kengityksissä termotuotteita varmistaaksemme kestävän ja laadukkaan lopputuloksen.

KENGITYKSIEN HINNAT ALKAEN 500€/JM

Teemme Tyrnävällä vesikaton vuotopaikkaukset, aluskatteen kunnostukset, läpivientien tiivistykset sekä kaikki muut katon korjaus- ja huoltotyöt ripeällä aikataululla.

VESIKATON KORJAUKSEN HINNAT ALKAEN – KYSY TARJOUS

Toteutamme ovi- sekä ikkunaremontit Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa laadukkaasti ja jouhevasti. Meidän kanssamme saat suomalaiset, elämää kestävät laadukkaat tuotteet.

ULKO-OVIEN VAIHTO ALKAEN 500€/KPL + MATERIAALIT

IKKUNOIDEN VAIHTO ALKAEN 300€/KPL + MATERIAALIT

Toteutamme laadukkaita ulkoverhousremontteja Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. Palveluihimme kuuluvat muun muuassa ulkoverhouksen korjaukset, vaihdot ja uudelleenasennukset, jotka tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla.

ULKOVERHOUSREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 60€/M²

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous projektistasi

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta kokonaisuudesta. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua jokaisessa rakentamiseen tai remontointiin liittyvässä vaiheessa.

Olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi uudiskohde, koko talon kattava remonttikokonaisuus tai talon kengitys, me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Luota projektisi ammattilaisille ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Monipuoliset rakennuspalvelut Tyrnävällä

Missä muualla toimimme?