...

Vesieristykset Haukipudas

Vesieristykset Haukiputaalla sekä Oulun lähikunnissa

Toteutamme vesieristykset Haukiputaalla sekä Oulun lähikunnissa huolellisesti sekä varmasti. Meidän kauttamme saat myös näyttävät ja laadukkaat laatoitustyöt Haukiputaalla. Teemme vesieristys-, laatoitus-, sekä märkätilatöitä niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Vesieristys on tärkeä työvaihe kaikissa märkätilatöissä. Tavallisimmin esimerkiksi kylpyhuoneremontti on projekti, jossa laadukas vesieristys on toteutettava. Meillä on pitkäaikainen kokemus vesieristystöistä ja teemme työmme hötkyilemättä, jotta tiloissa ei myöhemmin aiheudu kosteusvaurioita.

Meidän kanssamme kanssa voit olla varma, että saat märkätilatyöt oikeaoppisesti toteutettuna; olemme VTT:n sertifioitu märkätila-asentaja.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Vesieristyksien hinnat alkaen 35€/m²

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesieristykset Oulun Alueella

Vesieristyksien Hyödyt

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesieristykset Oulun Alueella
VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Kosteuden Suojaus

Suojaa
kosteudelta

Vesieristykset ovat välttämättömiä kodin suojaamisessa kosteudelta. Kosteus vahingoittaa rakenteita, kuten seiniä, lattioita ja kattoja, mikä voi johtaa homeen ja muiden haitallisten aineiden kasvuun. Vesieristys suojaa kodin rakenteita kosteudelta ja ehkäisee näin terveysongelmia.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Vähentää homeen kasvua

Vähentää riskiä homeen
kasvulle

Kosteusvauriot voivat johtaa homeen ja muiden haitallisten aineiden kasvuun, mikä voi olla vaarallista kodin asukkaille. Vesieristys auttaa ehkäisemään kosteusvaurioita ja siten vähentää riskiä homeen ja muiden haitallisten aineiden kasvulle.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Parantaa ilmanlaatua

Parempi
ilmanlaatu

Kosteusvauriot voivat aiheuttaa huonoa sisäilman laatua, mikä voi vaikuttaa asukkaiden terveyteen. Vesieristyksen avulla voidaan ehkäistä kosteusvaurioita ja parantaa kodin ilmanlaatua.

Hyviä syitä valita meidät

01.

Asiantuntemus ja Vuosien Kokemus

Vesieristyksen merkitys rakenteiden suojelussa on meille itsestäänselvyys. Olemme hioneet taitojamme useissa märkätilatöissä ja ymmärrämme vaaditut standardit sekä määräykset. Huolimatta siitä, onko kyseessä kylpyhuone, keittiö tai pesutila, me tiedämme miten vesieristeet tehdään oikein.

02.

Laatumateriaalit Kestävään Suojaan

Meidän käyttämämme vesieristysmateriaalit ja -tekniikat ovat parasta laatua. Valitsemme jokaiseen projektiin sopivimmat ja kestävimmät materiaalit. Tavoitteemme on varmistaa tehokas, pitkäikäinen ja luotettava suojakerros rakenteille.

03.

Tavoitteena Turvallisuus ja Luotettavuus

Olemme sitoutuneet turvaamaan rakenteet ja parantamaan asumismukavuutta vesieristyksellä. Emme tee kompromisseja turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen. Suoritamme tarkkoja valvontatoimenpiteitä ja noudatamme tiukkoja laatuvaatimuksia, jotta voimme taata korkealaatuisen vesieristyksen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesieristykset Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä vesieristyksistä

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein vesieristyksen tarpeellisuudesta, kestävyydestä ja käytettävistä materiaaleista, sekä vesieristyksen vaikutuksista kodin kosteudenhallintaan ja terveellisyyteen.

Lisäksi asiakkaat haluavat tietää vesieristyksen vaikutuksista kodin arvoon ja asumismukavuuteen.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti vesieristyksen toteutuksesta ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen vesieristyksen toteuttamisesta.

Omakotitaloissa vesieristyksen voi tehdä itse, mutta työnjälki tulee tarkastuttaa vastaavalla työnjohtajalla. Taloyhtiöissä vesieristystyöhön tarvitaan ammattihenkilö, jolla on vedeneristys sertifikaatti.

Vesieristyksessä on tärkeää huomioida kokonaisuuden yhteensopivuus – vesieristeen, laastin ja laattojen on oltava yhteensopivia materiaaleja, jotta vesieristys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Myös kaivon vesieristysliitoksien tiiviys ja kestävyys ovat avainasemassa vesieristyksien toimivuudessa.

Tyypillisiä virheitä vesieristyksiä tehdessä ovat liian ohut vesieristyskerros, väärin tehty lattiakaivon liittymä tai puutteellinen kynnyskorotus kuivaan tilaan päin. 

Vesieristys tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen.

Vesieristyksiin liittyy kuitenkin paljon eri asioita joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota.

Nykymääräysten mukaisen märkätilan tekninen käyttöikä on noin 30 vuotta.

Vesieristeet ovat pakollisia kaikissa märkätiloissa. Puutteelliset tai kokonaan puuttuvat vesieristykset aiheuttavat usein kylpyhuoneiden kosteusvauroita.
 
Siksi vesieristys on uusien rakentamismääräysten mukaan pakollinen kaikissa märkätiloissa, eli kylpyhuoneessa ja saunassa.
Laatoitus olisi hyvä suorittaa mahdollisimman pian vesieristeen kuivumisen jälkeen, ettei vesieristeen pinnalle kerkeä laskeutua pölyä tai muita epäpuhtauksia.
Ensimmäisen levityskerran kuivumisaika noin 2 h. Toisen levityskerran kuivumisaika noin 6 h. Kuivumisaikaan vaikuttaa kerrospaksuus sekä vallitsevat olosuhteet.
Laatoitus vanhojen laattojen päälle onnistuu ihan hyvin. Vesieristystä ei tarvita mikäli entinen on kunnossa.
 
Eri asia on, jos vanha vesieristys ei toimi tai sitä ei ole ollut lainkaan. Silloin kannattaa tehdä raskaamman mukaan eli kaikki alas ja uusiksi.
Vesieristystä ei keittiön välitilaan ole määräysten mukaan pakko laittaa.
VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Vesieristykset Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous vesieristyksistä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vesieristyksistä, laatoitustöistä tai muista märkätilatöistä. Yhteydenoton jälkeen tulemme tarvittaessa käymään kartoituskäynnillä jotta voimme laskea tarjouksen.

Olipa kyseessä kylpyhuone, sauna tai muu tila joka tarvitsee märkätilatöitä, me tarjoamme asiantuntevaa palvelua sekä korkealaatuisia materiaaleja, jotka varmistavat pitkäaikaisen sekä kestävän lopputuloksen. 

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Vesieristykset Haukiputaalla

Missä muualla toimimme?

VIK-Rakennus tekee vesieristyksiä, märkätilatöitä sekä laatoitustöitä Haukiputaalla, Iissä, Kempeleessä, Kiimingissä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Kiimingissä.