...

Remonttipalvelut Kiiminki

kokonaisvaltaiset Remonttipalvelut Kiimingissä

VIK-Rakennus tarjoaa kokonaisvaltaiset remonttipalvelut Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa jotka kattavat kaikki tarpeesi. Tarjoamme remonttipalveluitamme niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa luotettavuutta, joustavuutta ja ammattitaitoa. 

Olipa kyseessä sitten kattoremontti, kylpyhuoneremontti tai koko kodin uudistaminen, olemme valmiita auttamaan sinua remonttiunelmasi kanssa. Ei ole väliä onko kyseessä isompi kokonaisvaltainen remontti tai pienempi remonttikokonaisuus, hoidamme varmoin ottein koko remontin tarvikkeiden hankinnasta ja kohteen suojauksesta aina viimeistelyyn saakka.

Jäljiltämme voit tulla valmiiseen kotiin tai toimistotilaan! Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Ajankohtaista

Meidän palvelumme Kiimingissä

Teemme laadukkaat sekä näyttävät kylpyhuoneremontit Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

KYLPYHUONEREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 5,000€

Toteutamme laadukkaita ja ripeitä kattoremontteja Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa. Teemme kattoremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille ja yrityksille.

KATTOREMONTTIEN (OKT) HINNAT ALKAEN 10,000€

Toteutamme laadukkaat sekä yksilölliset saunaremontit Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa. Teemme saunaremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

SAUNAREMONTTIEN HINNAT ALKAEN 3,000€

Toteutamme vesieristykset Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa huolellisesti sekä varmasti. Meidän kauttamme saat myös näyttävät sekä laadukkaat laatoitustyöt.

VESIERISTYKSIEN HINNAT ALKAEN 35€/M²

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous remontistasi

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta remonttikokonaisuudesta. Me olemme valmiita tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja ohjaamaan sinua jokaisessa remontin vaiheessa.

Olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi remontti, me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Luota remonttisi ammattilaisille ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Remontti Kiiminki

Missä muualla toimimme?