...

Kylpyhuoneremontti Yli-Kiiminki

Kylpyhuoneremontti Yli-Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa

Kaipaako sinun kylpyhuoneesi uutta sekä raikasta ilmettä? VIK-Rakennus tekee laadukkaat sekä näyttävät kylpyhuoneremontit asiakkaiden visioiden ja toiveiden mukaisesti. Teemme kylpyhuoneremontteja Oulun talousalueella niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Kun aloitat kylpyhuoneremontin kanssamme, ensimmäinen asia, johon keskitymme, olet sinä. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja haluamme ymmärtää toiveesi ja tyylisi täydellisesti. Autamme sinua valitsemaan sinun kylpyhuoneeseesi sopivat laatat, materiaalit ja värit, että kylpyhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi.

Luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme saamme tarvittavan osaamisen myös LVI- ja sähkötöihin. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen työskentelyyn takaavat lopputuloksen, joka kestää aikaa ja tekee myös sinut tyytyväiseksi.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Kylpyhuoneremontin hinnat alkaen 5,000€

VIK-Rakennus Oy - Remonttipalvelut Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Oulun Alueella - Kylpyhuoneremontin Hinta

Kylpyhuoneremontin eteneminen

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Oulun Alueella - Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen

Kylpyhuoneremontin Hyödyt

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Ikoni

Persoonallinen
ulkonäkö

Kylpyhuoneremontti antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella kylpyhuoneesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit valita haluamasi laatat, värit ja suunnitteluelementit, jotka heijastavat omaa henkilökohtaista tyyliäsi.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Ikoni

Tilankäytön
optimointi

Erityisesti pienissä asunnoissa kylpyhuoneremontti auttaa sinua hyödyntämään tilaa paremmin. Uudelleen suunniteltu ulkonäkö, viisaat säilytysratkaisut ja monitoimikalusteet tekevät kylpyhuoneestasi tilavamman sekä toiminnallisemman.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Parantaa asumismukavuutta

Parantaa
asumismukavuutta

Kylpyhuoneremonttiin voi sisällyttää äänieristys- ja lämmöneristysmateriaalien asennuksen, mikä parantaa huoneen sisäilman laatua ja tekee siitä hiljaisemman sekä miellyttävämmän paikan rentoutumiseen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Oulun Alueella - Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen

Hyviä syitä valita meidät

01.

Kylpyhuoneet muuttuvat taiteeksi

Kun valitset meidät, saat käyttöösi vuosikymmenien taidon ja kokemuksen kylpyhuoneremonteista. Me tiedämme, kuinka muuttaa vanha kylpyhuoneesi moderniksi, toimivaksi sekä viihtyisäksi tilaksi.

02.

Asiakaslähtöisyys ja luotettavuus

Palvelemme sinua kuin perheenjäsentä - kuuntelemme, neuvomme ja toteutamme kylpyhuoneesi juuri niin kuin olet sen ajatellut. Positiiviset asiakasarviomme puhuvat puolestaan - olemme luottamuksesi arvoisia.

03.

Lupaukset Pitävät - Aikataulumme pitävät

Kylpyhuoneremontti voi aiheuttaa väliaikaista hankaluutta. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet pitämään lupauksemme aikatauluista. Kun sanomme, että kylpyhuoneesi on valmis tiettyyn päivään mennessä, se myös on.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Oulun Alueella - Kylpyhuoneremontin Suunnittelu

Hyvän mielen kylpyhuoneremontti

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Kylpyhuoneremontti Oulun Alueella - Kylpyhuoneremontin Hinta

Pyrkimyksenämme on luoda stressitön remonttikokemus

Meidän tehtävämme on toteuttaa kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sekä muut remontit kokonaisvaltaisina ja huolellisesti suunniteltuina. Tavoitteenamme on minimoida remontin vaikutus päivittäiseen elämään ja tehdä prosessista mahdollisimman vaivaton, jotta sinä voit jatkaa arjen rutiineja mahdollisimman vähäisellä häiriöllä.

Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä jo suunnitteluvaiheesta lähtien ja pidämme sinut ajan tasalla kaikista remonttiin liittyvistä yksityiskohdista. Keskustelemme kanssasi selkeästi ja avoimesti, että voit olla varma siitä miten kylpyhuoneremontti etenee.

Kuvittele remontti, joka on suunniteltu niin tarkkaan ja huolellisesti, että kaikki sujuu ensimmäisellä kerralla. Kuvittele remontti, joka etenee sujuvasti alusta loppuun, jossa olet koko ajan tietoinen jokaisesta vaiheesta. Tämä on se kokemus, jota me pyrimme tarjoamaan. Haluamme tehdä remonteista positiivisen kokemuksen asiakkaillemme, joka tuo uutta iloa ja elämää kotiisi sen sijaan, että aiheuttaisi stressiä ja hankaluuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä kylpyhuoneremonteista

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein kylpyhuoneremontin kestosta, hintatasosta, käytettävistä materiaaleista, remontin vaikutuksista kodin ulkonäköön ja arvoon, sekä remontin mahdollisista häiriöistä kodin arkeen.

Lisäksi asiakkaamme haluavat tietää remontin vaikutuksista kylpyhuoneen toimivuuteen ja käytännöllisyyteen, kuten kosteuden hallintaan ja esteettömyyteen.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti remontin vaiheista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen remontin toteuttamisesta.

Kylpyhuoneremonttia kannattaa harkita, jos huomaat tiettyjä merkkejä tai tarpeita kylpyhuoneessasi. Yleisimmät merkit ovat vanhentuneet pinnat, vuotavat putket, puutteellinen toiminnallisuus tai puutteellinen säilytystila. Lisäksi, jos huomaat kosteusvaurioita tai homeen kasvua, on tärkeää ryhtyä toimiin mahdollisimman pian.

Kylpyhuoneremontti on hyvä vaihtoehto, jos haluat päivittää kylpyhuoneesi tyyliä. Uusien materiaalien, modernien laitteiden ja viimeisimpien suunnittelutrendien avulla on mahdollista luoda upea ja toimiva kylpyhuone, joka vastaa nykypäivän tarpeita ja mieltymyksiä.

Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 3-4 viikkoa.

Jos remontin syynä on kuitenkin kosteusvahinko tai rakenteista löytyy kosteutta ennen aloittamista, kannattaa aikaa varata enemmän, sillä kosteuskartoituksen ja purkutöiden jälkeen kylpyhuonetta kuivatetaan yleensä 1-3 viikkoa ennen uuden rakentamista.

Myös mahdollinen asbestilöytö tuo remonttiin pari päivää lisää.

Kyllä, on mahdollista asua kotona kylpyhuoneremontin aikana, mutta se riippuu remontin laajuudesta ja kestosta. Joissakin tapauksissa remontti voi olla niin laaja, että se vaatii kylpyhuoneen täydellisen purkamisen ja uudelleenrakentamisen. Tällöin voi olla haastavaa asua kotona remontin aikana, sillä kylpyhuone ei ole käytettävissä.
 
On tärkeää muistaa, että remontin aikana voi olla melua, pölyä ja häiriöitä, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta asumiselle kotona. Lisäksi, jos sinulla on pieniä lapsia tai lemmikkejä, voi olla tarpeen harkita muita asumisvaihtoehtoja remontin ajaksi, jotta voit minimoida häiriöt ja turvata perheesi hyvinvoinnin.
Uudet, korjattavat ja laajennettavat kylpyhuoneet ja saunat saa rakentaa olemassa olevaan rakennukseen lähes aina ilman viranomaisen lupaa.
 
Jos rakennuksen sisätilat on suojeltu tai rakenteet ovat kosteusvaurioituneet, tulee lupa kuitenkin hakea.
Emme suosittele uusien laattojen laittamista vanhojen laattojen päälle.
 
Vanhojen laatoitusten alla ei monesti ole vesieristystä, mikä vaaditaan nykyään. Lisäksi mahdolliset kosteusvauriot jäävät huomaamatta, jos vanhaa laatoitusta ei pureta pois.

Kosteusvaurioiden tunnistaminen kylpyhuoneessa voi vaatia huolellista havainnointia ja tarkastelua. Tässä on muutamia merkkejä, joiden perusteella voit epäillä kosteusvaurioita kylpyhuoneessa:

  1. Homeen tai sienen esiintyminen: Home- tai sienikasvustot voivat olla merkki kosteudesta ja kosteusvaurioista. Tarkista kylpyhuoneen seinät, lattia, laattojen välit, silikonisaumat ja tiivistykset homeen tai sienen kasvun varalta.

  2. Haju: Kosteusvaurioihin voi liittyä epämiellyttäviä hajuja, kuten ummehtunut tai homeen haju. Jos huomaat tällaisia hajuja, se voi olla merkki kosteudesta tai homeongelmista.

  3. Värin muutokset tai tummentumat: Kosteusvauriot voivat aiheuttaa värin muutoksia seinissä, lattiassa tai kylpyhuoneen pinnoissa. Tummentumat tai kellastumat voivat olla merkkejä kosteudesta tai vuodoista.

  4. Irtoavat tai kupruilevat laattasaumat: Kosteusvauriot voivat aiheuttaa laattojen saumojen irtoamista, halkeilua tai kupruilua. Tarkkaile saumojen kuntoa ja etsi merkkejä kosteuden tunkeutumisesta.

  5. Märät tai kosteat alueet: Tunnustele kylpyhuoneen seinät, lattia ja alueet, joissa vesi voi kerääntyä, kuten ympäröivät pinnat suihkun tai kylpyammeen ympärillä. Märät tai kosteat alueet voivat olla indikaattoreita kosteusvaurioista.

On tärkeää huomioida, että nämä merkit voivat viitata myös muihin ongelmiin tai vaurioihin kylpyhuoneessa.

Kuvia Kylpyhuoneremonteista

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista, joka täyttää kaikki toiveesi. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinulle sopivan kylpyhuoneen ammattitaidolla ja luovuudella. 

Huolehdimme kylpyhuoneremontista alusta loppuun saakka ja varmistamme, että kylpyhuoneestasi tulee paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän toteuttaa unelmiesi kylpyhuone.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Kylpyhuoneremontit Yli-Kiimingissä

Missä muualla toimimme?