...

Saunaremontti Yli-Kiiminki

Saunaremontti Yli-Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa

Toteutamme laadukkaat sekä yksilölliset saunaremontit Yli-Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa. Teemme saunaremontteja sekä kylpyhuoneremontteja niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Meiltä löytyy runsaasti ideoita sekä toteutustapoja, kun saunaremontti on ajankohtainen. Autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehtot lauteista, paneeleista, laatoista, saunanovista, kiukaista, valaistuksesta ja muista tekijöistä, jotka haluat uudistaa saunassasi.

Meidän kauttamme saat perinteiset kuin modernimmatkin saunaremonttikokonaisuudet jotka takaavat laadukkaat löylyt sekä hienot saunakokemukset vuosiksi eteenpäin! Kun luotat saunaremonttisi VIK-Rakennuksen käsiin, voit olla huoletta, sillä me hoidamme remontin huolella ja aikataulusta kiinni pitäen.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Saunaremonttien hinnat alkaen 3,000€

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Saunaremontti Oulun Alueella

Näin saunaremontti etenee

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Saunaremontti Oulun Alueella

Saunaremontin Hyödyt

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Saunaremontti Ikoni

Lisää
mukavuutta

Saunaremontin avulla parantuu saunan sekä kodin mukavuus. Voit päivittää vanhat laitteet, kuten kiukaan, ja valita modernimman sekä tehokkaamman vaihtoehdon. Voit myös lisätä istumapaikkoja tai muuttaa saunan ulkonäköä, jotta se sopii paremmin sinun tarpeisiisi.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Saunaremontti Ikoni

Lisää
rentoutumista

Saunaremontti auttaa sinua lisäämään rentoutumismahdollisuuksia kotona. Uusien lauteiden, valaistuksen sekä paneelien asentaminen luo miellyttävämmän ja rentouttavamman ilmapiirin saunassa. 

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Energiatehokkuus

Energiatehokkuus &
kustannussäästöt

Saunaremontin avulla säästät kustannuksissa pitkällä aikavälillä. Vanhat kiukaat kuluttavat paljon sähköä, mutta uuden, energiatehokkaan kiukaan asentaminen auttaa sinua vähentämään saunan sähkönkulutusta ja siten myös pienentämään sähkölaskuasi.

VIK-Rakennus Oy - Laadukas Rakennusliike Oulun Seudulla - Hirsisaunan rakentaminen Oulun Alueella - Saunaremontti Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Saunat Syntyvät Taidolla ja Kokemuksella

Olemme saunan saloihin vihkiytyneitä ammattilaisia. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, kuinka luoda saunaelämys, joka vastaa suomalaisen saunan perinteitä ja nykypäivän vaatimuksia.

02.

Suunnittelemme Saunan Sinua Varten

Kuuntelemme toiveitasi tarkkaan ja luomme saunan, joka on kuin unelmasi ilmentymä. Meiltä saat paitsi toimivan ja kauniin saunan, myös sellaisen, jossa on sinun persoonasi tuntu.

03.

Laatua ja Asiakaskeskeistä Palvelua

Toteutamme saunaremontit alusta loppuun huolellisesti ja taidolla. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, siksi olemme läsnä ja kuulolla koko saunaremontin ajan. Haluamme ylittää odotuksesi ja luoda saunan, joka tuo iloa vuosiksi eteenpäin.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Saunaremontti Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä saunaremonteista

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein saunaremontin kestosta, hintatasosta, käytettävistä materiaaleista ja kiukaista, remontin vaikutuksista kodin arvoon ja asumismukavuuteen, sekä mahdollisista häiriöistä kodin arkeen.

Lisäksi asiakkaat haluavat tietää saunaremontin vaikutuksista saunan käytännöllisyyteen, kuten kosteuden hallintaan ja lämmön jakautumiseen.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti saunaremontin vaiheista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen remontin toteuttamisesta.

Nykyaikaisilla materiaaleilla saunan käyttöikä on noin 30 vuotta. Jos saunan ikä on yli 25 – 30 vuotta, remontti on ajankohtainen.

Saunaremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita korjata. Ilman korjauksia kesto on yleensä 1 – 2 vko riippuen saunan koosta.

Jos koko sauna puretaan ja rakennetaan alusta asti uusiksi, nousevat kustannukset moninkertaisiksi työmäärän lisääntyessä ja materiaalikulujen kasvaessa.

Kuluja nostaa myös usein saunan remontoinnin yhteydessä tehtävä kylpyhuoneremontti ja wc-remontti.

Jos laatoitettavan tilan vesieristeet ovat kunnossa ja vanhat laatat kunnolla kiinni pinnassa, niin vastaus on kyllä.

Yksinkertainen vastaus on ei.

Remontoitavat tilat ovat poissa käytöstä remontin ajan. Sinun ei tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi, mutta näitä tiloja et voi käyttää.

Pintakäsittely suojaa puuta kosteudelta ja likaantumiselta, mutta pintakäsittely ei kuitenkaan ole mikään pakollinen juttu.
 
Nykyään saatavat lämpökäsitellyt puulajit kestävät käsittelemätöntä puuta paremmin kosteutta. Lämpökäsittely pienentää veden imeytyvyyttä puuhun.
Suositeltavaa on käyttää vähäoksaista, vähäpihkaista sekä huokoista puumateriaalia.
 
Pihkaisuuteen vaikuttaa puulajin lisäksi puuaineksen oksaisuus, esimerkiksi männystä tehdyn saunan sisäverhouksen laatuluokkavaatimus on EM.

Kuvia Saunaremonteista

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous saunaremontista, joka tuo uutta eloa ja tyylikkyyttä kotiisi. Me tiedämme saunaan liittyvät erityispiirteet ja tarjoamme sekä luovia että käytännöllisiä ratkaisuja.

Käytämme saunaremonteissa vain laadukkaita materiaaleja ja keskitymme aina sekä toiminnallisuuteen että visuaaliseen houkuttelevuuteen. Anna meidän luoda sinulle upea sauna, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi monia rentoutumishetkiä.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Saunaremontit Yli-Kiimingissä

Missä muualla toimimme?