...

Hirsirakentaminen Haukipudas

Hirsirakentaminen Haukiputaalla sekä Oulun lähikunnissa

Unelmoitko hirsimökin tai hirsitalon rakentamisesta Haukiputaalle? VIK-Rakennus on luotettava valinta, kun haluat laadukkaan ja kestävän hirsirakennuksen, joka hehkuu luonnonläheisyyttä. Toimimme Haukiputaalla sekä Oulun lähikunnissa, mutta emme rajoita palveluitamme siihen – olemme valmiita rakentamaan hirsirakennuksesi kauempanakin.

Hirsi on aikaa kestävä ja kaunis rakennusmateriaali, joka sopii täydellisesti luomaan tunnelmaa niin perinteisissä kuin moderneissakin kohteissa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten talotehtaiden hirsitalojen pystytyksiä, vanhojen hirsirakennusten kunnostusta ja pystytämme kaikenlaisia hirsirakenteisia rakennuksia, kuten hirsihuviloita, hirsiaittoja ja hirsisaunoja.

Tiesitkö myös, että pystyt hyödyntämään valtion myöntämää kotitalousvähennystä jos haluat remontoida vanhaa hirsirakennusta? Se on mahdollisuus, joka auttaa sinua saamaan unelmien hirsirakennuksesi entistä lähemmäksi.

Hirsirakennusten hinnat alkaen 2,500€/m²

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Hirsirakentaminen Oulun-Alueella

Erityylisiä hirsirakennuksia

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Hirsirakentaminen Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Hirsirakentamisen asiantuntemus

Hirsirakennukset ovat erityislaatuisia ja vaativat alan parasta osaamista. Vuosien kokemuksemme ja asiantuntemuksemme varmistavat, että hirsirakennuksesi on samalla sekä kestävä että ulkonäöltään upea.

02.

Juuri Sinulle Suunnitellut Ratkaisut

Kumppaneidemme kautta saamme hankittua korkealaatuisia hirsituotteita räätälöitynä juuri sinun toiveidesi mukaan. Olipa haaveenasi hirsimökki, -talo tai jokin muu hirsirakennus, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit unelmasi toteuttamiseen.

03.

Yksityiskohtainen Työnlaatu sekä jälki

Laadukas työnjälkemme näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Käytämme parhaita rakennusmenetelmiä ja -tekniikoita taataksemme kestävän lopputuloksen. Pysyt ajan tasalla projektin etenemisestä, ja kuuntelemme toiveitasi koko prosessin ajan.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Hirsirakentaminen Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä hirsirakentamisesta

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein hirsirakentamisen kestävyydestä, käytettävistä materiaaleista ja niiden vaikutuksesta kodin terveellisyyteen ja sisäilman laatuun, sekä hirsirakentamisen vaikutuksista kodin ulkonäköön ja arvoon.

Lisäksi asiakkaat haluavat tietää hirsirakentamisen mahdollisuuksista eri talomalleissa ja -tyyleissä, sekä hirsirakentamisen tarjoamista mahdollisuuksista energiatehokkuuden parantamiseen ja ympäristöystävällisyyteen.

Kerromme mielellämme yksityiskohtaisesti hirsirakentamisesta ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotta asiakkaamme voivat tehdä hyvin perustellun päätöksen hirsirakentamisen toteuttamisesta.

Kyllä. Löydämme aina parhaan ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Voit lähettää suunnitelmasi meille, ja me lähetämme sinulle hinta-arvion.

Puu on paras eristysmateriaali, mitä luonnolla on tarjottavanaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saat talostasi mahdollisimman energiatehokkaan vain seinien paksuutta kasvattamalla.

Sinun täytyy ottaa huomioon, kuten minkä tahansa talon kanssa, lattian, sisä- ja ulkokaton eristysnormit, oikeanlaisten ovien ja ikkunoiden asentaminen jne.

Kun vielä lisäät projektiisi asiaan perehtyneen rakentajan, niin saat hyvin eristetyn ja energiatehokkaan talon.

Se riippuu hirsien profiilista, joita taloon on käytetty.

Massiivihirsiprofiileissa painuminen on noin 3–4 % korkeusmetriä kohti. Lamellihirsien tapauksessa painuminen on noin 1 %.

Koska painuminen on otettu huomioon suunnitteluprosessissa, voit muuttaa uuteen kotiisi saman tien.

Hirsiseinän painuminen johtuu puun kuivumiskutistumisesta, kuormituksesta ja saumojen tiivistymisestä.
 
Yleisesti käytetty lamellihirsi painuu asennuksen jälkeen noin 1 cm yhtä korkeusmetriä kohden, ja massiivihirsi noin 3 cm korkeusmetriä kohden.
 
Perustustyyppi riippuu enemmän rakennuspaikan maaperän laadusta ja talon koosta.
 
Voit käyttää millaista perustusta tahansa (pilariperustus, sokkeliperustus, laattaperustus).

Uuden hirsirakennuksen painuminen pitää huomioida ajan myötä. Tähän saa aina neuvot ja ohjeet rakentajalta.

Ulkopinta on myös hyvä käsitellä säännöllisesti (n. 10v välein).

Hirsirakennus myös aina elää. Eli esimerkiksi rakennuksen paukkuminen tai narina on normaalia elämistä, ei rakennuksen hajoamista.

Hirsirakennuksissa on mahdollisuus tehdä väliseinät hirrestä, jolloin valmista, pintakäsittelyä vailla olevaa seinäpintaa syntyy kerralla.
 
Korjausrakentamisessa yleisempi tapa on tehdä väliseinät puurankarunkoisina, jolloin pintamateriaalina käytetään hirsipaneeleja.
VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Hirsirakentaminen Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous hirsirakennuksen rakentamisesta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä hirsirakennuksesta. Jos sinulla on valmiit pohjapiirrokset hirsirakennuksesta, lähetä ne myös meille oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse (Sähköpostiosoitteen löydät alempaa).

Olipa kyseessä sitten hirsitalo, hirsihuvila, hirsimökki, hirsisauna tai muu hirsirakennus, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus luoda upea lopputulos. Rakennamme hirsirakennuksesi tarkasti sekä huolellisesti ja huolehdimme yksityiskohdista, jotta saat kestävän ja kauniin hirsirakennuksen. 

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Hirsirakentaminen Haukiputaalla

Missä muualla toimimme?

VIK-Rakennus rakentaa sekä pystyttää hirsirakennuksia Haukiputaalla, Iissä, Kempeleessä, Kiimingissä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Kiimingissä.