...

Rakennuksen laajentaminen Kiiminki

Rakennuksen laajentaminen Kiimingissä sekä Oulun lähikunnissa

Tuntuuko, että tila loppuu kodistasi kesken? Tarvitsetko lisätilaa nykyiselle rakennuksellesi? Meidän palvelumme tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi! Meiltä saat erilaiset kodin laajennustyöt ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. 

Olipa kyseessä asuinrakennuksen, toimistorakennuksen tai muun rakennuksen laajentaminen, meiltä löytyy tarvittavat ratkaisut ja osaaminen toteuttaa laadukas ja toimiva tila juuri sinun käyttöäsi varten. Meidän kauttamme löytyy myös pätevät yhteystyökumppanit muun muassa sähkö- ja LVI-töihin.

Valitsemalla meidät laajennuksen toteuttajaksi saat paitsi ammattitaitoista työtä myös ystävällistä asiakaspalvelua. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että laajennus vastaa odotuksiasi.

Kauttamme hyödynnät myös valtion kotitalousvähennyksen.

Laajennuksien hinnat alkaen 2,200€/m²

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuksen Laajentaminen Oulun Alueella

Laajennuksen Hyödyt

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuksen Laajentaminen Oulun Alueella
VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Parantaa asumismukavuutta

Parempi sopivuus
tarpeisiisi

Laajentamalla kotiasi, saat tilat vastaamaan juuri sinun elämäsi tarpeita. Olipa kyseessä sitten perheenlisäys, harrastusten tarjoama ilo tai vanhempien pariskuntien rentoutumisnurkkaus, laajennus on kuin räätälöity vastaus tilantarpeisiisi.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Talon Laajennus Ikoni

Parantaa
toimivuutta

Tilavammat oleskelu- ja keittiötilat auttavat sinua arjen askareissa ja parantavat asumisen mukavuutta. Laajennus tekee kodistasi toimivamman, mikä näkyy selkeästi päivittäisessä elämässä ja lisää kodin viihtyisyyttä.

VIK-Rakennus - Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Talon Laajennus Ikoni

Lisää
tilaa kotiisi

Laajennus on kuin kotisi kasvattaminen elämäsi mukana. Se tarjoaa lisätilaa, joka voi muuttaa elämääsi merkittävästi - oli kyse sitten perheen kasvusta tai uuden tilan tarpeesta harrastuksille. Jokainen neliömetri lisää kotisi arvoa ja käytännöllisyyttä.

Hyviä syitä valita meidät

01.

Ammattitaito ja Vuosien Kokemus

Laajentaminen vaatii huolellista suunnittelua, rakenteiden tuntemusta ja tarkkaa työskentelyä. Meillä on tarvittava osaaminen ja tietotaito suorittaa onnistuneesti rakennusten laajennusprojekteja eri mittakaavoissa ja monenlaisissa rakennustyypeissä.

02.

Laadukkaat ja kestävät tuotteet

Tavoitteenamme on luoda jatkuvuutta olemassa olevan rakennuksen ja laajennuksen välille, jotta kokonaisuus näyttää saumattomalta. Käytämme samankaltaisia tai vastaavia materiaaleja mitä rakennuksessasi on, jotta laajennus sulautuu olemassa olevaan rakennukseen.

03.

Yksilöllinen suunnittelu

Jokainen rakennus on erilainen ja tarvitsee ainutlaatuisen lähestymistavan laajennusta suunniteltaessa. Tavoitteenamme on luoda toimiva ja tyylikäs laajennus, joka vastaa tarpeitasi ja täyttää odotuksesi. Kuuntelemme tarpeitasi ja pyrimme toteuttamaan suunnitelmasi parhaalla mahdollisella tavalla.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuksen laajentaminen Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä laajennuksista

Asiakkaamme haluavat yleensä tietää, millaisia rakenteellisia muutoksia laajennus vaatii ja kuinka se vaikuttaa olemassa olevaan rakennukseen.

Asiakkaamme ovat myös kiinnostuneita tietämään, miten laajennus sovitetaan olemassa olevaan rakennukseen ja miten se vaikuttaa talon ulkonäköön ja arvoon. He haluavat varmistaa, että laajennus täyttää kaikki tarpeet ja että se on kestävä ja turvallinen käyttää.

Me VIK-Rakennuksella olemme valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja auttamaan heitä löytämään parhaat ratkaisut laajennusprojekteihin. Haluamme varmistaa, että laajennus täyttää kaikki asiakkaamme tarpeet ja että se on kestävä, turvallinen ja toimiva.

Laajennus on asunnon laajennusosa, joka sijoitetaan talon viereen, jolloin siitä tulee talon perustan jatke.

Ylöspäin laajentamisen ja laajennusosan ero on siinä, että ylöspäin laajentamisessa lisäosa sijoitetaan olemassa olevan talon päälle, usein ylimääräisenä kerroksena.

Rakennuslupa tarvitaan esimerkiksi sellaiseen korjaus- ja muutostyöhön, mikä on verrattavissa rakennuksen rakentamiseen sekä laajentamiseen tai sen kerrosalaan laskettavan tilan lisäämiseen.

Jos tilan käyttötarkoitusta muutetaan esimerkiksi laajentamalla kylpyhuonetta tai vesi- ja viemäripisteiden paikkoja siirretään, vaaditaan työlle yleensä toimenpidelupa, mutta joissain tapauksissa jopa rakennuslupa.

Ennen hankkeen aloittamista on hyvä selvittää kunnan rakennusviranomaisilta onko tontilla vielä rakennusoikeutta eli kuinka monta neliötä taloa voidaan laajentaa.
 
Tämän perusteella voidaan hakea rakennuslupaa tai poikkeuslupaa. Rakennusluvan hyväksymiseen voi hyvin mennä jopa useita kuukausia.
VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Rakennuksen Laajentaminen Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous laajennuksesta

Onko nykyinen rakennuksesi käynyt ahtaaksi ja tarvitset lisätilaa? Älä huoli, me olemme täällä auttamassa sinua toteuttamaan laajennuksen juuri semmoisenaan kuin olet sen ajatellut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous laajennuksesta, joka täyttää kaikki tarpeesi. 

Olipa kyseessä sitten asuinrakennus, liiketila tai muu rakennus, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus luoda sinulle tila, jota tarvitset. 

Jos sinulta löytyy jo tarvittavat suunnitelmat sekä pohjapiirrokset laajennuksellesi, lähetä ne meille samalla kun otat yhteyttä. Oheiseen lomakkeeseen voit liittää tiedostoja tai voit lähettää ne meille allaolevaan sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Rakennuksen laajentaminen Kiimingissä

Missä muualla toimimme?