...

Piharakennuksen rakentaminen Muhos

Piharakennuksen rakentaminen Muhoksella sekä Oulun lähikunnissa

Haluatko muuttaa pihasi monikäyttöiseksi ja viihtyisäksi tilaksi? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista piharakennuksen rakentajaa Muhoksella? VIK-Rakennus rakentaa laadukkaita piharakennuksia Muhoksella sekä Oulun lähikunnissa. Rakennamme piharakennuksia niin yksityisille asiakkaille kuin myös taloyhtiöille sekä yrityksille.

Olipa kyseessä sitten huvimaja, grillikatos, autokatos, leikkimökki tai jokin muu piharakennus, meillä on kokemus ja osaaminen toteuttaa unelmiesi piharakennus. Huolehdimme kaikista rakennusvaiheista, perustusten tekemisestä, rakennuksen pystyttämisestä, eristyksien teosta aina viimeistelytöihin.

Valitsemalla meidät piharakennuksesi rakentajaksi saat paitsi korkealaatuista jälkeä, myös erinomaista asiakaspalvelua. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen alusta loppuun asti. 

Piharakennuksien hinnat alkaen 400€/m²

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava Rakennusliike Oulun Seudulla - Piharakennuksen rakentaminen Oulun Seudulla - Vajat ja varastot

Erityylisiä piharakennuksia

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Piharakennuksen rakentaminen Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Ammattitaidon ja kokemuksen yhteispeli

Olipa kyseessä autotalli, varasto tai kesämökki, tarjoamme yhdistelmän asiantuntemusta ja käytännön kokemusta toteuttaaksemme piharakennusprojektit, jotka vastaavat vaativimpiakin tarpeita.

02.

Kestäviä ratkaisuja, tinkimätön laatu

Kumppaniemme kautta pystymme tarjoamaan sinulle piharakennuksiin materiaalit, jotka kestävät aikaa sekä käyttöä. Olitpa sitten valitsemassa materiaaliksi puuta tai jotain muuta materiaalia, me varmistamme, että valitsemasi vaihtoehdot palvelevat parhaiten sinun tarpeitasi.

03.

Täsmällinen & huolellinen jälki

Piharakennusprojektit ovat meille enemmän kuin vain työtä - ne ovat käsityötä. Huolellisuutemme, joustavuutemme ja yksilöllinen suunnittelumme takaavat, että saat juuri sellaisen piharakennuksen josta olet aina unelmoinut.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Piharakennuksen rakentaminen Oulun Alueella - Kesäkeittiön rakentaminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä piharakennuksista

Asiakkaamme kysyvät usein millaisia piharakennuksia me olemme aiemmin rakentaneet ja mitä materiaaleja käytämme rakentamisessa.

Asiakkaamme ovat myös kiinnostuneita tietämään, kuinka kauan piharakennuksen rakentaminen kestää ja mitä kaikkia töitä siihen sisältyy. Lisäksi asiakkaamme kysyvät, tarvitseeko piharakennus luvan rakennusvalvonnalta ja voimmeko auttaa heitä tarvittavien lupien hakemisessa. 

Me VIK-Rakennuksella olemme valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja auttamaan heitä löytämään parhaat ratkaisut piharakennuksen rakentamiseen. Haluamme varmistaa, että piharakennus on kestävä, turvallinen ja täyttää asiakkaamme tarpeet.

Rakennusluvan tarpeellisuus kannattaa aina tarkistaa kunkin kunnan rakentamisesta vastaavalta viranomaiselta. Kunnan rakennussäännöissä voi olla esimerkiksi kokorajoituksia tai muita ehtoja piharakennukselle.

Kunnalta löytyy vastaus, tarvitaanko ilmoitusmenettely, toimenpidelupa vai rakennuslupa. Jos lupahakemus tarvitaan, on mittapiirrokset kustakin tuotteesta liitettävä hakemukseen.

Piharakennuksen tarvitsemat perustukset riippuvat useista tekijöistä, kuten piharakennuksen koosta, painavuudesta, maaperästä ja paikallisista rakennusmääräyksistä. Yleisimpiä perustustyyppejä piharakennuksille ovat seuraavat:

  1. Maanvarainen laatta: Kevyille ja pienille piharakennuksille, kuten varastoille tai leikkimökeille, voidaan käyttää maanvaraista laattaperustusta. Se koostuu betonilaatasta, joka asetetaan suoraan maanpinnalle ja toimii rakennuksen alapohjana.

  2. Kierreporapaalut: Kierreporapaalut ovat suosittu vaihtoehto, erityisesti suuremmille piharakennuksille. Ne ruuvataan maahan ja tarjoavat vakaan perustuksen erilaisille rakennuksille, kuten huvimajoille tai autotalleille.

  3. Antura- ja pilarianturaperustus: Tämä perustustyyppi sopii monenlaisille piharakennuksille. Se koostuu betoni-anturasta, joka toimii rakennuksen ulkokehän perustana, sekä pilareista tai sokkelista, jotka tukevat rakennuksen alapohjaa.

  4. Betonivalu: Betonivalu on vahva perustustyyppi, jota käytetään usein suuremmissa ja raskaammissa piharakennuksissa, kuten saunoissa tai ateljeissa. Se edellyttää kaivutyötä ja betonin valamista.

Piharakennuksen perustukset on syytä suunnitella huolellisesti, jotta varmistetaan rakenteen vakaus ja kestävyys. Paikalliset rakennusmääräykset ja maaperän ominaisuudet tulee ottaa huomioon perustusten suunnittelussa.

Piharakennuksen kattovalinta riippuu useista eri tekijöistä, mukaan lukien rakennuksen tarkoitus, ilmasto-olosuhteet ja oma tyyli. Tässä on yleisimpiä vaihtoehtoja piharakennusten kattoihin:

  1. Peltikate: Peltikatto on suosittu valinta piharakennuksille, kuten varastoille, autotalleille ja huvimajoille. Se on kestävä, helppohoitoinen ja tarjoaa hyvän suojan sateelta ja lumelta.

  2. Huopakate: Huopakatto on yleinen valinta piharakennuksille, kuten leikkimökeille ja puutarhavajoille. Se on edullinen ja helppo asentaa, mutta se vaatii säännöllistä kunnossapitoa.

  3. Tiilikate: Tiilikatto on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto, mutta se on yleensä kalliimpi vaihtoehto. Tiilikattoa käytetään usein korkeamman arvostuksen piharakennuksissa, kuten saunoissa tai vierasmajoissa.

  4. Päre- tai puukate: Perinteinen päre- tai puukate on luonnonmateriaali, joka luo rustiikkisen ilmeen piharakennukselle. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, mutta vaatii enemmän huoltoa.

  5. Aluskate: Aluskate on hyvä lisäkerros, joka asennetaan ennen varsinaista kattoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta ja parantaa eristystä.

Naapurin suostumus tarvitaan, jos rakennushanke on lähellä naapurin rajaa tai vaikuttaa muuten naapurin kiinteistöön.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Piharakennuksen rakentaminen Oulun Seudulla

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous piharakennuksen rakentamisesta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous piharakennuksesta, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Jos sinulta löytyy jo valmiiksi pohjapiirrokset tai olet löytänyt tietyn piharakennusmallin, mainitse ne kun otat yhteyttä. Mitä enemmän saamme tietoa sitä helpommin voimme laskea tarjouksen.

Olipa kyseessä autotalli, harrastetila, kesäkeittiö tai vaikkapa vierasmaja, meillä on tarvittava osaaminen toteuttaa piharakennuksesi laadukkaasti ja huolellisesti.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Piharakennuksen rakentaminen Muhoksella

Missä muualla toimimme?