...

Talon rakentaminen Tyrnävä

Omakotitalon rakentaminen Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa

Onko sinulla suunnitelmissa omakotitalon rakentaminen Tyrnävälle? VIK-Rakennus toimii asiantuntevana ja tehokkaana tahona omakotitalo rakentamisessa Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa. 

Emme vain rakenna taloja, vaan luomme koteja, jotka tarjoavat mukavuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Yhdistämme taitavasti modernin suunnittelun, energiatehokkuuden ja kestävät rakennusmateriaalit, jotta saat unelmiesi kodin, joka kestää aikaa. Rakennamme monenlaisia koteja; omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja, loma-asuntoja sekä kaiken muunalaisia rakennuksia aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kun valitset VIK-Rakennuksen talosi rakentajaksi, saat käyttöösi vahvan kokemuksen, luotettavuuden ja omistautuneen tiimin. Meillä on sydän mukana jokaisessa projektissa, ja haluamme auttaa sinua luomaan täydellisen kodin, jossa voit nauttia elämästäsi.

Remontoimme myös vanhoja taloja jonka kautta voit hyödyntää valtion kotitalousvähennyksen.

Omakotitalojen hinnat alkaen 2,200€/m²

VIK-Rakennus - Se Luotettava Rakennusyritys Oulun Seudulla - Tietoa Yrityksestä

Miten talon rakentaminen etenee?

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Omakotitalon rakentaminen Oulun Alueella

Talon remontointi Tyrnävällä

Remontoimme myös taloja Tyrnävällä sekä Oulun lähikunnissa

Usein ajatellaan, että rakentaminen on aina uuden luomista. Talon rakentaminen tuntuu jännittävältä ja innostavalta, mutta se on aikaa vievä prosessi, joka vaatii merkittävää sitoutumista ja voimavaroja. 

Vanhan talon remontoiminen on nimittäin varteenotettava vaihtoehto, joka voi olla sekä rikastuttava että lopputulokseltaan upea ratkaisu. Tämä vaihtoehto ei ainoastaan anna uutta elämää vanhalle rakennukselle, vaan mahdollistaa myös rakennuksen muuttamisen sellaiseksi, joka parhaiten vastaa sinun tarpeita ja toiveita.

Remontoimalla vanhan talon pystyt yhdistämään menneen ajan viehätyksen ja historian nykyaikaiseen tyyliin ja tekniikkaan, mikä luo ainutlaatuisen yhdistelmän, jota on vaikea toistaa uudisrakennuksissa. Vanhan talon remontointi tuo esiin kodin uniikin luonteen ja yksilöllisyyden, luoden tilan, joka on täynnä tarinoita ja jossa jokainen nurkka ja yksityiskohta on oma luku sen historiassa.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Omakotitalon rakentaminen Oulun Alueella

Hyviä syitä valita meidät

01.

Talon rakennus
alusta loppuun

Palvelumme kattaa rakentamisen kaikki osa-alueet: suunnittelusta valmiin kodin luovutukseen. Olemme erikoistuneet koordinoimaan projekteja tehokkaasti, varmistaen aikataulujen pitävyyden ja materiaalitoimitusten sujuvuuden. Olemme mukana kanssasi jokaisella askeleella rakennusprosessissa.

02.

Laatu ja kestävyys
käsi kädessä

Tarjoamme vain parhaita ja kestävimpiä saatavilla olevia ratkaisuja taloosi. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja sekä uusinta teknologiaa vastaamaan nykyajan vaativia rakennusstandardeja. Tavoitteenamme on luoda energiatehokas ja pitkäikäinen koti, joka yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden, juuri sinua varten.

03.

Koti joka on suunniteltu sinulle

Tiedämme, kuinka henkilökohtainen ja erityinen koti on. Siksi tarjoamme yksilöllisiä suunnitelmia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja luoda kaunis, toimiva koti, jossa voit nauttia elämästäsi pitkään.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Omakotitalon rakentaminen Oulun Alueella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei ole. Pitkästä tavarasta rakentaminen voi tulla edullisemmaksi kuin valmis talopaketti. Hintaan vaikuttaa omat valinnat, kuten sisustusratkaisut.

Pitkästä tavarasta rakentaminen ei ole sen kalliimpaa kuin talon puolivalmiiksi rakentamisen tehtaalla.

Kun talo rakennetaan itse, se rakennetaan niin sanotusta pitkästä tavarasta. ”Pitkä tavara” on rakennustermi, jolla viitataan talotyömaalle tuotuihin rakennusmateriaaleihin.
 
Materiaalit tilataan työmaalle, jonka jälkeen ne käsitellään, työstetään ja asennetaan.
Ajallisesti muuttovalmiin kodin rakentaminen kestää noin 9 kk, joka jakautuu suunnittelulle ja sopimuksille 3 kk, rakentamiselle ja talotoimitukselle 3 kk sekä lämmöt päälle ja kodin viimeistely 3 kk.
 
Elementtitaloissa rakennusaika on paljon lyhyempi.

Rakennuslupa tarvitaan uudisrakentamisen lisäksi kun kyseessä on uudisrakentamiseen verrattava korjaus- tai muutostyö, laajentaminen, käyttötarkoituksen muuttaminen, kantavan rakenteen purkaminen tai rakentaminen sekä kylpyhuoneiden ja saunatilojen rakentaminen.

Kunnat voivat nyt osoittaa alueita, joilla loma-asunnon muuttamiseen kodiksi ei vaadita turhaa byrokratiaa.
 
Poikkeamispäätöstä tai suunnittelutarveratkaisua ei tarvita, vaan pelkkä rakennuslupa riittää.

Näitä kysymyksiä asiakkaamme kysyvät meiltä talon rakentamisesta

Asiakkaamme ovat usein kiinnostuneita tietämään, miten voimme auttaa heitä omakotitalon rakentamisessa ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon rakennusprojektin aikana. 

Asiakkaamme haluavat usein tietää, mitä kaikkia rakennusmääräyksiä ja -standardeja tulee noudattaa, jotta rakennus täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset. Myös ympäristöasiat ovat tärkeitä, ja asiakkaamme haluavat tietää, miten voimme auttaa heitä rakentamaan ekologisesti kestävän omakotitalon.

Me VIK-Rakennuksella olemme valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja auttamaan heitä luomaan juuri sellaisen omakotitalon kuin he haluavat. Haluamme varmistaa, että rakennusprojekti etenee sujuvasti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

VIK-Rakennus Oy - Se Luotettava rakennusliike Oulun Seudulla - Omakotitalon rakentaminen Oulun Alueella

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota Yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalon rakentamisesta

Haluatko rakentaa unelmiesi talon juuri sellaisena kuin sinä olet sen suunnittelut? Olipa kyseessä moderni, perinteinen tai uniikki omakotitalo, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus viedä projekti sujuvasti ja ammattitaidolla loppuun asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous talon rakentamisesta, joka täyttää kaikki toiveesi ja tarpeesi. Me olemme valmiita toteuttamaan visiosi ja luomaan kestävän, kauniin sekä laadukkaan kodin.

Yhteystiedot

Emme käytä yhteystietojasi osana markkinointiamme. Yhteystietosi ovat ainoastaan meidän käytössämme ja pysyvät luottamuksellisena.

Omakotitalon rakentaminen Tyrnävällä

Missä muualla toimimme?

VIK-Rakennus rakentaa omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja sekä loma-asuntoja Haukiputaalla, Iissä, Kempeleessä, Kiimingissä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Oulunsalossa, Tyrnävällä sekä Yli-Kiimingissä.